.

January 23rd, 2007

10:47 pm - arī pieaugušos var apstrīdēt.

latviešu valodas skolotāja, kura vērtē ļoti stingri,(man bija vajadzīgi 2 semestri, lai attaptos, kā ir jāmācās) teica, ka esmu tāds cilvēks, kas var izteikties tā "viņa pateica interesantu vārdu nelīdz galam neatceros vairs kādu", un ka tieši es varētu būt tā, kas raksta zz rakstu par spīdolas dienu. apjuku. vēl arī skolotāja lita, ļoti gudra skolotāja manā skatījumā, teica, ka esmu gudra meitene. no gudriem cilvēkiem labi vārdi liekas vēl labāki.

karjeras centrā izskanēja frāze "ja Tev nav mērķis, Tu neesi nekas". apstrīdu! mēs vienmēr esam kaut kas. kaut vai sev. bez sevis mēs nepastāvētu. dīvaini izklausās, bet tā tiešām ir! tīri fakti.


-evit ej gulēt. nē, man zini varbūt patīk mocīties nepareizā diennakts režīmā? man varbūt patīk gulēt pāris stundas un censties paspēt uz nultajām stundām? jā, man patīk. bet man nepatīk mana kāre pēc kafijas, man nepatīk, ka maz žēl, ka mana kafija beigsies un kafijas svece izdegs. atgādina pieaugušos.




klases audzinātāja teica, lai brīžos, kad viss liekas netaisnīgi un negodīgi, padomājam par to labo, kas noticis ar mums šodien vai vakar, vai vienalga kad. ziniet, tas palīdz.

11:46 pm

grūti aiziet gulēt. nepatīk tā sajūta pirms pašas aizmigšanas. nu tā, ka nekādi nevar aizmigt. labi, ka tāda ir tikai skolas laikā. brīvdienās ir pilnīgi pretēja. tad tā sajūta, kad nogurumā acis aizveras un Tu nejūti kā aizmiedz, ir tik lieliska un īsta! mm.
Powered by Sviesta Ciba