.

January 4th, 2007

12:43 am

žēl, ka es nedzirdu Tavas domas. tiešām. viss būtu skaidrs. vai tā ir lēna, lēna kustība uz to skaisto vai arī vienkārša, garlaicīga stāvēšana uz vietas.

ir cilvēki, kas iet mums līdzās, priekšā un aiz muguras. ir tādi kas nāk pretī, un paiet garām. pie kuriem esi Tu? ceru, ka esi priekšā, un man tikai jācenšas Tevi panākt. -panākšu.


es zinu, ka bezjēdzīgi sēžu pie datora, jo visas grāmatas izlasīt, gulēt vēl nevar. bet ko tad man darīt? dejot. nu nē. šodien nē, pietiekami staigāts un darīts. nodzīvots. :]

07:15 pm

tā jocīgi. brīdī, kad es atrodos siltā autobusā, klausos mūziku, tad kāds pa visam cits cilvēks deg. un viņam sāp. viņa vairs nav. visi tik ziņkārīgi skatījās uz mašīnas pārpalikumiem. es novērsos. man tas liekas riebīgi. kāds taču sadega! dzīvs - sadedzis. miris! tāpat arī. es sēžu pieturā, sapņoju, kad būs vasara, atkal varēšu iet uz parku braukāt. bet tad, uz kruķiem ielas otrā pusē pārvietojas sieviete ar vienu kāju. es nezinu, man jājūt žēlums? jānovērtē sava dzīve, jāpalīdz? vai jāignorē. es nezinu. bet emocijas ir.
Powered by Sviesta Ciba