skrombijs
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, June 28th, 2024

    Time Event
    8:57a
    es te neko nenojauzdams sēžu pie ezera un lāpos, un cenšos ignorēt veco bīru ar suni. spēlējas, peldas, vsjo normaļna. UN TAD VIŅŠ SĀK SLAUKT SAVU KUCI. burtiski.
    2:15p
    par to domāšanu
    Kastaņeda rakstīja (jā...), ka vislielākais noslēpums esot par (nezinu tulkojumu) "flyers" kas ir garīgas būtnes, kas ir paverdzinājušas cilvēci, iedodot mums savu prātu, barojas no mūsu ciešanām un būtībā tur mūs kūtīs, radot pareizos apstākļus barības ražošanai.

    žīdiem ir tas radīšanas mīts, kurā nabaga cilvēciņi ēd no laba un ļauna atzīšanas koka un turpmāk viss ir tikai sliktāk un sliktāk.

    tātad pirms miljons gadiem atlidoja šķīvītis, izkāpa reptiloīdi (kas gas cits?) un novakcinēja, nē, ģenētiski modificēja divus mērkaķus. šie un viņu pēcnācēji sāka ciest no visādām vajadzībām, bet arī izkonkurēja harmonijā ar visumu dzīvojošos pārējos mērkaķus, un tagad mums ir viss tik jauki, ka pravietotā pasaules dezinficēšana liekas ļoti tuvu.

    ko tas Čalis pīpēja, kad visu šo izdomāja?
    6:59p
    man ir tādi brīži, kad apzinos dažu labu sazvērnieku, savas dzīves ķermeņa puvekļu nogriezēju, tālumu morālā tīrībā. kad nesaprotu - nafig viņai tā pūlēties? šajos brīžos pazūd naids un citi sūdi, un es saprotu - man ir darīšana ar augstākām būtnēm.

    << Previous Day 2024/06/28
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba