January 15th, 2011

let's f ck. all I need is "u".

sveiki, mani sauc Anna un es esmu atkarīga no kojām un tur dzīvojošajiem cilvēkiem. jā, tagad man ir nopietna problēma, es vienkārši jūtos vientuļi, ja neesmu ar viņiem. tas nekas, ka man otradien stundās tik ļoti nāca miegs, tas tiešām nekas, ja vien es visu nakti varēju smieties, pārpīpēties ūdenspīpi, dziedāt un vienos naktī cept kartupeļus, lai pēc tam tievēšanas nolūkos līdz trijiem spēlētu strip darts bez izģērbšanās elementiem (nu, labi - kurpes un auskarus es novilku, lai cilvēki neaizietu pavisam sarūgtināti). un viva la cipariņš - komandante, kas, ticiet man, pilnīgi neko nesaprot.

un vēl... tikai mums ir īpaša ekstra - aizmigšana dzīvajā mūzikā. Artūrs atteicās iet prom, jo viņam nenāca miegs (četros no rīta) un mēs viņu nedzinām prom, izslēdzām gaismu un gājām gulēt.tā nu viņš tur sēdēja un spēlēja mums šūpuļdziesmas. un kā gan puisis, kuram tik labi sanāk spēlēt ģitāru, var sūdzēties par meiteņu uzmanības trūkumu? mēs vien viņam jau esam tādas kā grūpijas. un viņš grūpija mums. patīkama kompānija esam, ha.


ā un es vakar lasīju Santas dienasgrāmatu, kas rakstīta no trešās līdz devītajai klasei. lol. tur bija daudz manis. daudz manis, kuru viņa ienīda, daudz manis, kura bija viņas bff. labi, ka es sākuskolas laikā nerakstīju dienasgrāmatu. būtu bail lasīt.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: