July 29th, 2010

I'd rather be with you

esmu palikusi smukāka vai kas tagad notiek? labākais draugs man paziņoja, ka es viņam patīkot vairāk par acīm redzamo (cik paredzams scenārijs, vai ne?), vēl kāds man cenšas ieskaidrot, ka esmu pelnījusi ideālo vīrieti, bet tagad bijušais klases biedrs apgalvo, ka viņam jau sen simpatizēju. es te, rudīta vecmeita ar suni, sēžu laukos, bet visiem vīriešcilvēkiem kaut kā uz manu pusi velk. tiesa, žēl, ka man uz šiem eksemplāriem galīgi kaut kā nē. jauki cilvēki, protams, bet nu... protams, forši, kad tu kādam patīc, bet tas jau sāk palikt biedējoši. pietam, es jau nu neiztikšu pēc riktīgi meitenīga teikuma - kāda jēga, ja to nedzirdu no cilvēka, no kura gribētu dzirdēt? man liekas, ka es naktīs skypā iešu tikai neredzama. bžž.

bet vispār man joprojām viss ir pieriebies, lai gan šovakar esmu enerģiska. labi, ka man ir vismaz DžeiDžei ar kuru var kopā pačīkstēt.
un nesen man bija ieviņa, ar kuru pavadījām bezgalīgi romantisku manas vārdadienas nakti pie ezera, uz laipas. ah, tas bija patīkami. miers un pilnmēness, mūsu talans izbojāt visu, kas varētu būt romantisks. savukārt drīz man būs preiļi un visas no tā izrietošās, patīkamās sekas.

laikam jāiet gulēt, jāpaslēpjas zem segas.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: