20 Janvāris 2010 @ 18:57
 
Visa māja smaržo pēc sīpoliem un vistiņas.Šķiet,mājasbiedrs rosās pa virtuvi. Man gan šodien kārojas pasta ar to jokaino fetai līdzīgo sieru,kas iepakots līdzīgi kā Latvijā skābais krējums tajā zaļajā kartonpaciņā,200mg,laikam.Nostaļģija.. Šodien bija iedvesmojoša un stimulējoša saruna ar Bārtu no Nīderlandes.Vairāk tādu sarunu un vispār cilvēku ,ar kuriem var sarunāties par ko vairāk kā "ejam dzert",  "bļē,kā vakar izballējos" un "kā iet pa universitāti?" .
Vispār biju aizgājusi līdz bibliotēkai,paņēmu divas grāmatas pa mākslas līniju.
Ir laiks cigaretei un ingvera/citrona tējai.Organiskai,protams.
Vispār laiks,ko pavadīju ASV ar Wardu,man daudz ko deva.Ne tikai garīgā un sajūtu līmenī,bet arīdzan ikdienišķu sīkumu līmenī.
Es tagad studēju internetā par organiskajiem,dabīgajiem skaistumkopšanas produktiem,arī par pārtiku.
Pieminēšu arī to,ka ēdu īstu picu vienā no labākajām Ņujorkas picērijām (Grimaldi's),līdz ar to nedomāju,ka spēšu ieēst Čili vai Domino picu kādreiz.
Bet ne tas ir tas,ko vēlējos teikt..ne jau par picu ir runa.
Runa ir par to,ka es vēlos vairāk pievērst uzmanību tam,ko es ēdu,ko dzeru ,ar ko mazgājos .Es vēlos kvalitāti (un nē,es nerunāju par kaut kādu Gucci, Armani vai jebkādu citu brendu. ).Es vēlos,ja ēst,tad labāko,ja skaistumkopšanas līdzekļus,tad organiskus..

Šis ir pirmais gads,kad nopietnāk pieeju pie tā,ko esmu apņēmusies.
Un ,protams,ka studenta dzīve apvienotajā karalistē sit pa kabatu,taču,kad būšu nokārtojusi parādus saistībā ar naudu,tad ķeršos pie lietas,jo ,kā jau visi zinām-bez naudas nu neko.

 
 
Plūst caur ausīm: Pink Floyd-it would be so nice