kļūdas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 10th, 2005

    Time Event
    12:24a
    Panika. Vot šitais kretinē: aizņēmis pirti, a vot pirtnieks, muļķis, atdod to citiem, jo es, lūk, neesot laicīgi piezvanijis un apstiprinājis. IBIO!
    tātad - help needed! Vajag ieteikumus iebkaadaam telpaam Rīgā vai Rīgas apkaimē, kur varētu novākties ļaužu bariņš un nosvinēt. Info niiiiided!
    paldies.
    paranoja.

    Current Music: Cypress Hill - Insane In The Brain
    1:51a

    Mikus + Dace | Funky ;)

    Current Music: Hydraulic Dogs - Shake It For Me
    5:43p
    ok, nikolajs!

    tā - karoč! apnika ar tām pirtīm ņemties. nekā jēdzīga vairs Rīgas apkaimē nav eniveji. vajdzēs palikt parādā kādu pirtspasācienu, betnu rīt, 5dien, sākot no kādiem 19iem, visi, visi, visi vācas Pulkvedī. pofig - ietusēs turpat normāli līdz rītam. tip kas vēl neko neuzdāvināja - lai būtu dāvanas! viena dāvana - viens alus/meitenēm - sidrs? lūdzu ierakstīties kommentos vai arī kkā citādi dot ziņu tiem, kas būs. un atvainojos, ka nebūs solītā pirts - vnk stulbais kretīns pirtssaimnieks anulēja rezervāciju vai kko tamlīdzīgu. nu karoč nav. tātad - lūdzams ziņot un ierasties. jā - un tik agri, jo sākot no 22iem Pulkvedī ir ieejas maksa [2 vai 3 Ls]. kas ierodas vēlāk - ziņo. paldies par saprātīgo sapratni.

    ko teiksim?

    Current Music: Roland Clarke - The Sun (Todd Terry Mix)

    << Previous Day 2005/02/10
    [Calendar]
    Next Day >>

bildes miskastē   About Sviesta Ciba