木 ([info]dombrava) rakstīja,
Kultūras dienā izlasīju interviju ar Ilmāru Šlāpinu:“Pēc japāņu ieskatiem ēdienreizē jābūt ēdieniem, kas pārstāvētu visas krāsas, visas garšas, lai būtu pēc iespējas lielāka dažādība, un ēdienam ir jābūt uztveramam ar visām maņām. Japāņu izpratnē visam jābūt precīzam - tējai jāuzlej noteiktas temperatūras ūdens, jāievēro precīzs minūšu skaits, priekšmeti jānovieto noteiktās vietās."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?