Atvelc elpu, es cienāju

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, November 4th, 2005
2:23p - Harmonija
otro dienu dzīvoju tā kā patiktu pavadīt visu dzīvi - mazliet priecīga,mazliet laimīga(kaut tam nav ārēju iemeslu),mazliet dievinu sevi,mazliet citus.meditēju,kaut neizdodas,jo sapņoju daudz gan aizvērtām,gan atvērtām.
es atsakos no virziena,palieku malā un izdomāju savu dzīvi.atsakos no citu vērtībām,svešām ietekmēm un lielākās tiesas viedokļu.nu,neder man - tik unikālai citu rakstītas biogrāfijas par piemēru.

(15 comments |comment on this)

6:10p
smaržinu māju ar pēdējo pili apelsīnu eļļas,ik pa pusstundai izmetu laukā pa papīra galiņam(lai nepārpūlētos:),ik pa brīdim visu izslēdzu(izņemot sevi),paēdu ceptus kartupeļus,aizveru acis un pasapņoju,pastāstu dievam,ko es gribu.viss,nekādas dzīves jēgas un mērķa,pilnīga sliņķu paradīze.
aha,un nupat sākšu drukāt.tulīt sākšu,tulīt sākšu,tad jau redzēs vai sākšu vai nesākšu.
kas man šodien četrreiz zvanīja un pīkstēja klausulē?drošvien kādam mobī nospiedusies mana podziņa un šamais tagad paliks bez kredīta un es pat neuzzināšu,kurš tas laimīgais bijis.
gribu sevi apklusināt,tikai vēlāk,ar laiku,palikt arvien klusāka un klusāka,kā tāda lauku māja ziemas vidū un tad klausīties tikai to kluso balsi,kas skan iz dzīlēm.ui..būs,būs,tikai tagad gribas papļāpāt,jo šodien nezvanīšu,tikai gaidīšu brīnumu,kas jau sen klauvē pie manas sirds durvīm.

(comment on this)

8:21p
acis sprāgst ārā,laiks izslēgties,mani vispār interesē tikai komentu brīži viss pārējais ir pīļu sūdi(Pīļuk tā tikai sagadīšanās,ka tā izteicos,par tevi esmu vislabākajos ieskatos).izrevidēju tālos draugus,draugus,kuri neatdraugojas un draugus,kuri ir aizdraugojušies.un vispār,man draugu nav,kā izrādījās,jo fakingajā visgrūtākajā dzīves mirklī,kad nevarēju atrast nevienu iemeslu,lai dzīvotu,neviens tā arī neuzradās.kaut kā,brīnumainā kārtā,izdzīvoju,bet tagad man ir baigais zobs.kā vilkam.un tas attiecas uz visiem:netā un reālijā arī.aizeju grauzt mūrus,jo pēkšņi,rakstot savu dzīves scenāriju šis draugu zūdamības likums ieguvis hiporbolizētus apmērus.piedodiet un arlabvakar,mani virtuālie.

(10 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba