bija | December 17th, 2007 | būs
Eva [userpic]

Tā tas viss bija.

December 17th, 2007 (08:29 pm)
oma: nothingness
skan: National Geographic

Novadīju pasākumu , ansambļu koncertu, komponistu Salaku nosaucot par Šakalaku.
Principā, bija ļ. labi, kaut pēdējo desmit minūšu laikā pirms koncerta tā programma mainījās divas reizes un katru man nācās pierakstīt un pārrakstīt; ārkārtīgi nemierīgi. Bet tā ir vienmēr, esmu vadījusi piecas reizes mūzikas skolā; varu droši apgalvot - nekas nav mainījies.

Manu domrakstu virsrakstiem jau divus gadus kā nav ar sarkanu piezīmēts godpilnais krustiņš - tavs raksts tiks publicēts Skolas avīzē. Šoreiz arīdzan, kaut visa klase pēc tā, kad to nolasīju, auroja - "Evu par prezidentu! Evu par prezidentu!" . Bet zinot viņu sajēgu, es ticu - par Raimonds, ja vien tam rokās būtu piparkūku pilna bļoda, tiktu šajā amatā. Tamdēļ vēlākās diskusijās atklāti sacīju, ka uzskatu viņu vēlmi novelt savu vainu par draņķīgajām atzīmēm uz kādu trešo, par nožēlojamu. Bet pat tas viņiem šķita labi. KO es esmu izdarījusi?! Vai Lielās Krūtis (otra iesauka - cičainā ļuba) vairs nav autoritāte mūsu klasē (kaut viņas sievietības apliecinājumi ir visu puišu mobilo tālruņu fonos) ?

Es domāju, ka Rīgā būšu nākam/aiznākamnedēļ, bet - kas to lai zin. Lūdzu, lūdzu, esiet labi un paziņojiet laikus, ja esmu kādam kaut ko parādā, lai varētu izdomāt kādu attaisnojumu līdzekļu neesamībai. Ceru vien, ka līdz tam laikam neviens cits vairs netiks atspārdīts. Mana sakara tur īsti nav, bet es vienkārši gribētu publiski palūgt jums abiem saprast, kas tas nebija.. ak, pie velna, es tagad meloju, cenšoties izklausīties taisnīga un pareiza, kaut zināms, kāds ir mans patiesais viedoklis.
Bet es tomēr domāju, ka viss saliksies savās vietās. Neienīstiet.

Ļauna piebilde. (skat, skat!)
muusu tokio hotel waacijaa,sweetiiti lai top juusu wardi,lai naak juusu muuzika,juusu stils,lai notiek kaa juusu istabaas taa arii muusu istabaas,dodiet muusu dieniskos skuupstus un piedodat mums muusu fanosanu,kaa arii mees piedodam antifaniem,un neiewedat muus paarfanosanaa,kaa arii atpestii muus no us5(assols5),jo jums pieder muuzika,sexiigums un muusu sirdis muuziigi muuzos. BILL, TOM, GUSTAV, GEORG(amen) by zakkishi....

p.s. Paldies par lielisko apsveikumu, Saurij! Sirtaki pie Doma paliek spēkā?
p.s.s. Rīt jādzied svētrītā. Un parīt. Un aizparīt..
p.s.s.s. Man ir tīra aura, man to nesen teica pie veikala.

bija | December 17th, 2007 | būs