efix's Journal

History

22nd September 2006

1:30pm: IsItFriday?
Vēl aizvien ļooooti daudz darba. Visu dienu daru te vienu darbu, te otru, te atkal trešo, te atkal pirmo. Galvenais visu paspēt un neko neaizmirst.

Šodien iepriecina www.pandora.com mūzikas projekts. Piereģistrējos ar viltotu ASV štatu :) un tagad klausos mūziku. Interesanti, ka te mūzika tiek klasificēta pēc dažnedažādiem žanriem. Tas ļauj diezgan precīzi uzminēt klausītāja vēlmes. Piemēram, ievadot un izvēloties vienu sev tīkamu dziedātāju, grupu, dziesmu, tiek atskaņotas ļoti līdzīgas dziesmas. Papildus ir iespēja tās novērtēt kā labu vai sliktu, kas atkal izmaina tev vēlamo dziesmu atskaņošanu. Man patīk.

Un vakar mājās pieslēdza IZZI digtālo tv. Kvalitāte salīdzinoši ar iepriekšējo kabeļtelevīzijas kvalitāti, ideāla. Bet galvenais, kāpēc to man vajadzēja - tagad var tv kanālus un skaņu pārslēgt guļot gultā :) Agrāk to neļāva tv augstais novietojums un infrasarkanā uztvērēja tiešā neredzamība. Bija jāstiepj roka, lai kaut kas notiktu, līdz ar ko arī tv negribējās tik bieži skatīties.

Un ja es vakar teicu, ka velo sezona beigsies šo svētdien, tad neticiet man. 14.oktobrī izskatās, ka piedalīšos Minnas 200 pasākumā. Īsumā to varētu nosaukt par Velo Lemānu 12h jeb kura komanda pirmā nobrauks 200 km. Jātrenējas.
Current Music: pandora.com
4:10pm: Taurējam.
Ļoti patīk Ford Mondeo taures skaņa. Gājējiem, kas skrien pie sarkanā pāri, nepatīk :D
Powered by Sviesta Ciba