efix's Journal

History

17th July 2006

12:44pm: Vakar sagriezu tomātu. Dusmojoties.
12:44pm: Basketbols, huh.
Un vispār. Kas tā par lietu, ka nav normālu, sakarīgu pēc izskata basketbola apavu? Gribu iepirkt jaunus, taču veikalos esošie ir kaut kādi oldskūl stila, no 90.gadu vidus. Varbūt esmu kaut ko palaidis garām no jaunās modes?

Atceros, ka tālajos 90.gadu sākumā kad tikko sāku savas gaitas basketbola skolā, man no Kanādas atsūtīja Converse basketbola kedas. Tādas, jaunā stila, man bija pirmajam, jo tajā laikā visi skraidīja drēbes čībiņās. Tas bija kruta. Pat tad, ja tās bija 2 numurus par lielu. Pēc tam jau bija ļoti foršas Reebok kedas - out/inside. Valkājās n gadus. Ļoti patika. Vēlāk jau Adidas, tad Kangoroo 2x, tad atkal Reebok, tad laikam atkal Adidas, Nike, Nike.. Nevar visu atcerēties, bet nu topā man Reebok vienmēr bijušas. Visērtāk kājai, un skriešanai. Tagad gan Reebok ir par kaut kādu RBK pārvērties. Un nav nekas smuks viņiem, lai gan Nike arī īpaši neatpaliek. Iešu šovakar medībās :D
Current Music: ielas troksnis
3:42pm: 495d.
Zini vai mini. Jūti vai nejūti. Ej vai neej. Dari vai nedari. Vienmēr jau ir divi varianti. 1 vai 0. Pamēģini saprast nesaprotamo.
Powered by Sviesta Ciba