efix's Journal

History

13th June 2005

12:44pm: Velo.
Vakar pirmo reizi iznāca piedalīties Rīgas velomaratonā. Dēļ dažādām lietām nebija sanācis braukt ar manu jauno velo ~ mēnesi. Tad nu izdomāju, ka jāpakustina kauli drusku.

Numuriņš man drusku tā kā uz beigām bija lielajai grupai, bet nu iesākums bija tīri ok. Tiku samērā labā grupā un vidējais ātrums bija ~ 37 - 39km/h. Tā mēs ilgu laiku braucām, taču bija aizdoma, ka labi nebūs. Puikas mainīja vietas bieži, un gaisotne tāda saspringta. ~ 30ito km bremžu troksnis, dzelzs švīkstoņa pret asfaltu un brīvais lidojums. Man samērā veiksmīgi = noberzts drusku vēders, drusku elkonis, bet velo ok. Diemžēl te tika zaudētas ~ minūtes 5. Pēc tam iesēdos citā lielajā grupā un turpināju braukt. Ātrums mazliet mazāks, taču bija ok. 45tajā km man izbeidzās sirdī spēks.. atkritu nedaudz no grupas, un mierīgā garā finišēju. Kopvērtējumā 362. 19 minūtes aiz līdera. Secinājums viens: jātrenējas un jātrenējas :)

Btw, braucot uz Biķernieku kompleksu 1x mūžā policija apturēja mani kā velobraucēju - nedaudz sanāca pie sarkanās pārbraukt :)))

Bet kopumā vakar vēl vakarā atpūšoties mazliet paminos un 94km uz spidometra. Sun is shining.
Powered by Sviesta Ciba