There's life - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 15th, 2007|09:17 pm
eerenpreiss
Ātri attīstot ideju par velobraucieniem, lai vakaros pēc darba nopeldētos, tā ir palaista tautās pēc formāta "KolēģiRiteņosBraucPeldēt" pārbaudes vakarvakarā. Īsie vārdi - bija labi.

Un tā - pirms septiņiem startējot Vērmanīša apkaimē devāmies uz Jūrmalu. Ar pauzēm (kā nu bez tām), Bulduros bijām kaut kad starp astoņiem un pusdeviņiem (bet kuru tas interesē). Pēc peldes/lēkāšanas varenos viļņos, sekoja došanās uz zināmu mazdārziņu ieturēšanās nolūkos. Ceļš tai virzienā man ļāva saprast, ka padziļā krēslā pa meža takām es varu braukt vienīgi ļoti lēni, tas ir, riteni stumjot. Bet tas nav būtīski, lai gan tieši tad mēs apjautām, ka nevienam līdz nav ceļu apgaismojošas ietaises.

Patiesībā vēlējos reflektēt (tpu) par diviem vērojumiem:

1) Man nepatīk daži veloceliņa Rīga-Jūrmala posmi. Nē, domu izteikšu pozitīvākā veidā - man patīk tikai daži veloceliņa Rīga-Jūrmala posmi. Esmu jau pieradis pie galīgi nepiemērotām ietvēm-ielām, taču TO vietu uzdošanās par 'veloceliņu' nav vienkārši maldinoša, kļūdaina, smieklīga, traģiska. Tā ir zemiska.

2) Braukt dziļā tumsā no Jūrmalas uz veco labo ūdensgalvaspilsētu bija lieliski! Drosmīgā Bezgaismotā Trijotne izkārtojās virtenē, kur pirmbraucēja tiesības tika cilvēkam ar gaišākajām drēbēm, bet vidus - man (vienkārši tāpat, bet varbūt tāpēc, ka braucamais vistrokšņainākais). Un tad - Ceļā. Par Keruaku domāt ij' negribējās. Visapkārt miers (pēc pusnakts šajā maršrutā acīmredzot neviens vairs nepārvietojas), smaržojošas pļavas, krūmi, attālināts dzelzceļa apgaismojums. Un pa vidu tam Balsis:
       a:"Ceļš viegli pa labi!"->b:"Ceļš pa labi"->c:"Labi".
       b: "Distance divi metri. Piebremzēju".
       a: "Priekšā mežs. Bremzēju"->b:"Piebremzēju"
       c: "Eu, tur vienā vietā bija bedre, nu, tāda, ka izbraukt varēja pa kādiem 20 centimetriem, uzmanaties"->b: "Priekšā būšot bedre, jāturas pa labi"
       c: "Klau, bet šis ir tāds team building's...!!" -> a un b piekrītoši smejas
       a: (neviltots prieks balsī): "Es redzu strīpas! (tobiš celiņa viduslīniju)"->b: "Lieliski"
       b: "Bļin! Apstāsies pie pudeles?"->c jau meklē pudeli
            etc., etc.

Joprojām esmu sajūsmā.


link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.