There's life - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 18th, 2009|11:03 pm

eerenpreiss
Valsts Kontroles  ziņojums liecina arī par to, ka bezatbildīgi ir ne tikai augstākā līmeņa birokrāti, tādi ir pilnīgi visi ierēdņi  n'tajās pārkāpumus pieļāvušajās institūcijās. Viņi par tādiem kļuva jau sen, brīdī, kad nolēma/neiedomājās informēja par to sabiedrību (par prokuratūru utml. iestādēm ziņu nav).

Latvijā kā nekad trūkst cilvēku, ko angliski sauc par whistleblowers, kas visbiežāk darbojas pēc stukačiem neiedomājamiem apsvērumiem, t.i. netiecoties pēc tiešiem materiāliem labumiem. Tas skar ne tikai valsts iestādes, bet arī caurumainās iepirkumu procedūrās dalību ņēmušos vai kaut reizi kukuli devušus privātuzņēmumus. Skaidrs, sīkās peškas var dalīties vien baumās, taču vadošajiem vienmēr ir vajadzīgas palīdzīgas rokas, kas pie pīrāga patieso labumu dalīšanas, visticamāk, netiek. Skaidrs, turpmāko karjeru šādi ziņotājAntiņi izbojātu uz laiku laikiem, bet nu vienreiz jau vismaz vienam vadzim būtu jāizšķīst skaidu skaidās.

upd. vai arī - lai slavēta pilsoņu lēnprātība? Ne morālo apsvērumu dēļ, tad pat atriebības pilnas jūtas neviens no atlaistajiem, izrādās, dvēselē netur. Vai varbūt kauns?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.