There's life - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Putni! Hičkoks! Aug. 7th, 2007|09:37 am
eerenpreiss
Ceļā uz Anglikāņu baznīcu 20:45 piefiksēju virs Brīvības-Merķeļa ielu krustojuma ātri lidojošu lielu putnu baru (liels bija bars, ne putni). Ejot gar VFF tas pats bars bija debesīs virs un ap Brīvības pieminekli (asociatīvi paķēra 'Hobita' pirmizdevuma latviešu valodā (nu to, lielo, cietos vākos, ar tizlām bildēm), Piecu Armiju kaujas attēlu, kur debesis ir satumsušas no gobliniem līdz atlidojušiem sikspārņiem, kas zin, ka varēs nosūkties līķu asiņu). Daži cilvēki bailēs no bālganajiem veltījumiem meklēja pajumti veikalu un banku durvīs, tā aizmukdami no iespējas tikt pie papildus devas laimes/naudas (kā nu kurē Latvijas pusē tic). Es devos tālāk.
Pie Kanāla margām pirmoreiz pamanīju Sievieti Ar Ksilofonu, kas, pa to dauzīdama, dažādās toņkārtās kauca (jo tā nebija dziedāšana, tā nebija dūkšana, tā varbūt bija smilkstēšana) "Ā-āā-āaĀ".
Tā es piecu minūšu laikā saņēmu līksmi apokaliptiska noskaņojuma devu.
Ā, un tie putneļi vēl pusnaktī ārdījās (lasīt, čivināja) Brīvības ielas pirmā kvartāla liepās (apvaldīju vēlmi ielaist akmeni lapotnē masu izlidojuma novērošanai, bet sapratu, ka tad būšu jau nu bezmērā laimīgs/bagāts, un arī nekā sviežama tuvumā nebija).
Novērtēšu putnuziņu norādes par sīko lidoņu iespējamo sugas piederību. Man viņi ir strazdi.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.