jaunumu paka   
10:28pm 08/03/2005
 
mood: gsf af slfiya fsaefg
music: launch cast radio
kaads laicinjsh ir pagaajis, ir biku veelme ko pastaastiit - tad jau atkal jaanaak klajaa ar apdeitu

Shodien sanjeemu jau ilgi gaidiitu mailu no daanju valdiibas puses, kas veestija par DARBA ATLJAUJAS pieshkjirshanu!!! Nu tad beidzot man ir kaads pamatojums griezties pie darba deveejiem. Un man ieteica pameegjinaat sheit abos irish pub'os. Buutu jau krutaak, nekaa 4os no riita izvedaat aviizes, slauciit MaDonietii griidu vai hroniski iesainjot pukjes. Tad jau redees, bet veel jau jaameegjina kka savienot ar maciibaam un manu LV tuuri. Bet es buutu visnotalj prieciigs pastraadaat, jo par 10 stundaam nedeeljaa es varu nosegt visus savus uztureeshanaas izdevumus...

Shodien beidzot sanjeemu konkreetas zinjas, ka 4dien mans kompiitis buus gatavs!!! Ja kaadam tas ko izsaka, tad tas ir 1,2 Athlon, 512 MB RAM, 40 GB HDD, GF4 mx 420 64MB par 90 ls bez monitora, kuru (15") pa 10 ls paceelu. Tieshaam neorienteejos laaga cenaas, bet liekas jeedziigs variants, itsevishkji veel trakajaa nodoklju daanijaa... Nu bet lai vai kaa, tagad zinu, ko dariishu briivajaa 5dienaa - installlll....

Saaku saprast eliinu, ka var skolaa 12 stundas noseedaat. Man shodnedeelj sanaaca 10 h un citas dienas biku mazaak. Bet baigais speeks, ka nejuutos, ka baigi maaciitos, nav jaapiespiezhaas! Skolaa daru to, ko dandriiz vai buutu dariijis taapat savaa briivajaa laikaa! Photoshopu gremoju (videopamaaciibas + inchiigi praktinji), web lapu kodu (pagaidaam gan tik html/xhtml + css) (beizu biezu graamatu lasu). Ir inchiigi uz skolu iet! Un tas izraisa veelmi palikt sheit uz visiem 2iem gadiem - uzliek manu naakotni uz jautaajuma..

Veel baigi iepriecina, ka pie visnotalj veiksmiiga risinaajuma muuzikas sakareaa esmu ticis. ir taads interneta radioportaals launch.yahoo.com , kur var klausiities riktiigi gaudz stilu, grupu, lietotaaju raadzhus un, kas man vislabaak tiik, pats satjuuneet savu. Un, lai gan nevar sho to man baigi tiikamu atrast, materiaals ir milzoniigi liels!! Un taa kaa biezhi esmu pie citiem kompjiem, bet nekur vilkt nevaru, tad shis man dikti patiik!

Pagaajusho 5dien bij avisai jauks pasaaciens. Vienaas citaas kojaas (laikam lielakajaas) bij akarnevaals. Lai gan bija chakars, kur adeelj no sakuma atm,osfeera pajuka, beigaas 3os naktii aizbraucu uz turieni veelreiz un guleett aizgaaju tikai pus6os. pasham baigais prieks par teerpu ko uzchiniiju. Bildes var foto.inbox.lv/edgars_s apskatiit.

Lab, ja arii ir veel kas jauns, tad man pagaidaam vairs nagribas neko raxtiit..

Liidz naakamajai reizei