back from cph   
08:18pm 26/02/2005
 
mood: noguris
music: Alkaline Trio - Good Mourning
12os laukaa no dziivoklja, nemodinot bernando, jo vinjsh laikam kaadu DZHEKU atvilcis... (njaa, neitraali izsakoties puisis ar netradicionaalu sexorientaaciju)
ar kaajaam baigos gabalus, laikam kadu 1,5-2 h. un tik karsti, ka pat vejjaaka nost. laikam gan neesmu uz taa labaakaa celja..
gandriiz vai galaa un apstaajas mashiina uz ziimes ODE (odense) - vai tieshaam tik aatri jau??? Nu ja ka nee - ar ode apziimee citu pilsetu....
neviens nebrauc uz odense... hmm, kaut kas nav labi... lab, lai iet - ziime ROSK (roskilde); 3 min un esmu vaagjii!! Kompliments par english skills (bet par knowledge laikam gan pats sev nedotu... :/ )
Nesaprotu, kaapeec izlaizh uz nacionaalaas shtraases... bet 8 min ir vaagjis uz 25 km attaalo hmmm...? pilseetu. tad saprotu - no taas vietas baanis nemaz uz odenses pusi nav.... ak jel, kaa parasti info truukums taisa vislielaakos zaudeejumus..
uzbrauktuvee visi neizskatas visai potenciaali liidz odensei bruaceeji.. - pa baanja malu uz 3 km attaalo otru uzbrauktuvi, panjem uz baanja dzhekinjsh liidz uzbrauktuvei jo nelegaali..
atlikushi tieshi 100 km (he, tikai 60 nomoiiti..) diezgan daudz brauc, bet atkal neizskataas peec potenciaalajiem. peec kaadaam 45min metu mieru uz eju mekleet vilcienu. netto peec sleegshanas, "city of dead", dsb krutaa vilcienu sisteema, paarpilsdiits vilciens, kakao piens ar roziinjbulkaam un "non designers web book", kliboshana no noguruma un beidzot "maajaas" ... 18.00
un tagad arii pie muziikas - aahhh, pleasure....

viux, sorry par stila kopeeshanu - jau sen atzinu sho par labu atminju formaatu