bxdcfh   
05:36pm 14/05/2004
 
mood: gaideliigs
music: Enhet
Eh, sen neesmu sheit neko iedrukaajis, nu tagad jaalabo! Hmmm... Tieshi tikko mamma atsuutija mesidzhu, ka shai pa maaciibaam (LLU neklaatienee pa sesiju aardaas) riktiigi labi griezh!! Taac prieks! Pac ar ticis esmu pie labiem rezultiem un izskataas, ka daudzmaz gludi paies shis trakais laix.
Bet ceru, ka vareeshu arii pavadiit laikau biku inchiigaakaas nodarbees - kaadaa parkaa jaaiestaada burkaani vai kas tml., biezhaak jaapaciemojaas pie draugiem, jo tagad skolas deelja pareti sanaak, ta veel, kaa viens labs darugs saka, pie dabas pupa jaaaizkljuust - eh gribaas inchiigi pavadiit laiku. Un celsmiigi arii!!!! (hmmm... - inchiigs vaards "celsmiigi'man patiik - buus biezhaak savaa leksikaa jaaizmanto) Gribaas arii ko labu citiem izdariit.

Tad arii gaidu vasaru.. traikais eirostops!!!!!! Ehhh!!

Un vispaar - shodien atachu arii buus laps - braucam ar draudzes jaunieshu vadiitaajiem uz Zvaardi!!!!!! Naakamnedeelj laivu brauciens!!

Eu, bet paaraak daudz lietu saistiitas ar dariishanu... :((( Tas nav uz labu - jo neba neba dariishana ir cilveeka galvenaa atskaites sisteema. Hmmm.. naak paraataa atminjas par klusuma rekolekcijaam - gribaas veelreiz pameegjinaat! Tam ir potenciaals!!


Ak jaa, kas veel - mums zinaams maaciitaajs, kas naaks Krista vietaa.. EEmmm. tikai aizmirsu bvinja vaardu.. :)) Laikam 20gadnieks!!! Lai vinjam sokaas!!!!