12:28am 14/04/2004
 
mood: mieriigs
music: Kaspars Dimiters - Krusta Skola
Akal laicinjsh pagaajis, kopsh esmu peedeejoreiz posteejis.. Njaa Lielaa diena bij, bet galiigi diemzheel, nezko nepiedziivoju to... :(((( Pac jau ar vainiigs - ne normaali bibel lasiiju, ne luudzu, nedz arii kaukaa savaadaak veicinaaju to.. Preteeji - tai laikaa viskauko sanaaca baigi aktiivi dariit, ka veel tagad muskulii veel stiivuma atliekas juutamas. Bet liidz 7dienai jau bija OK. Liidz 2dienas vakaram veel briivlaiku nebaudiiju. Bet 3dien jau pa dienu tiku liidz Raunai, kur veelaak vakaraa atziimeejaam manu vaardadienu. Taa galiigi forshi, dzheku tuss, pirtinja, lauki, kaadu laiku nesatikti draugi, paariitis draudziigu alinju, sarunas. Ta naakamajaa dienaa forseeju uz Ceesiim ar savu bee em haa, kas man jau kaadus 3 gadus par mazu. Bet forsh laicinjsh!! Sqatiku akal daudz saveejo. Ta naakamaas dienaas pa daarzu uzaardiijaamies ar gjimeni, omas mantas kraameejaam (shii paarvaacaas pie mums), caco meegju zaalee sienu izlauzaam (nebij vis tik vienkaarshi - kaadas 6 vai 8as stundas smaka darpa, bet bij arii baigi fun!!) Ai tagad vairaak nevar rakstiit varbuut riit vairaak
 
   
 
nogurushas kaajas   
07:40pm 14/04/2004
 
mood: noguris
music: Blindside - Silence (bet tagad neiegriezh)
aha, kaajas tagad biku saap - taa gadaas ka nav diezko staigaats.. bet whatever - shodien taapataas labi uzstaigaaju. Bija paredzeeta streecha ar kamieli un salinieku par vasaras stopeeshanu. Real forshi, ka Kamielis ar Zandu ar gandriiz uz visu laiku ar musms kopaa buus tai piedziivojumaa!!!!!! Biku veel paplaanojaam un liekas, ka visam vajadzeetu griezties! Lai mums ar Dievpaliigu!!
Njaa peectam gaajaam skatiities vargaanu (iipasha veida vegaans:)))), pa celjam paarkjerot vecteevu. Un taa mums veel pievienojaas new_punk & co (sorry, neaceros vaardu), Zanda un Baiba. Taac incants tas shtruments, bet es sagruziijos - tomeer prieksh ielas performances tas neder, bet nav nekaadu ideju, ko es vareetu uz ielas speeleet - neko nemaaku :(((((((( Njaa, gruzons vijaas viscaur naakamajaam aktivitaateem.. A bet neatceros kaapeec, bet saakaam staigaat pa riigas muuzikas veiciishiem. Pa laikam jau bija diezgan jauki jautri! :) Bet man apnika rakstiit
 
   
 
illegal jauna lapa :))))))   
08:06pm 14/04/2004
 
mood: smiekliigs
music: wmaf
varen appreicaajos, kad ieraudziiju vienaa lapaa linku "illegal dj tem riga" :)))) Laikam Illegaaaals (ka iisteniibaa, nevis Didzis bet dj [ex] da bass (Mareks Dainis)), uztaisiijis no sevis bliivripu zhokeju un uz to visu aprakstiijis ieksh www.illegal.lv !!!!! Iechekojiet!!!!!
 
   
 
iereeciens turpinaas   
08:18pm 14/04/2004
 
mood: ,jhffgh
music: fonaa hokejs
Ha - izradaas tas illegal dj'u prikols baazeets Ceesiis!!!!!!! :))))))))) Jaapaprasa saliniekam, gan vinjsh to exdabasu zinaas - vinja shuicee vienu gadu vecaks tik. Nu varen jautri!!!! Un es pat esmu bijis uz diskoteekaam ar dj'u Trako Maartinju priekshgalaa!!!! :)))

Un veelviens ar nesliks prikols te uziets - izraadaas, ka Diogeens no VB music ar nodarbojas ar shitiem trikiem un to staasta visiem caur www.diogens.lv :))))))