02:12pm 22/03/2004
 
mood: ir
music: instalaacijas procesa sarunas
Taga pa lekciju starplaiku tiku pie neta - gribeeju uzzinaat vienu tel nr. - vakar draudzes namaa aizmirsu telefonu, sarunaaju, ka shodien no riita paarkjershu, tak, kad ierados, izraadaas, ka tas aizsuutiits uz riigu, lai tur ar mani akal satiktos.. bee... :((( Ta kaa lai tagad satiek to cilvinju, ja man nav vinja iistais nummurs un telefons????? :((( Ai, maybe paaris dienas taapataas padziivot??? Maybe... Ta jau redzees!..
A ir arii prieks - taa kaa naakas uz Riigu shodien tiku, nepaarsalu, staavot nenogruziijos, biku akal paguleeju - bij forshi!
AA, un vakar pa LTV real forsha filma bij - par latvju estraades oldskuulu (protams, tajaa laikaa tas jau bija njuuskuuls, nbet...). Un cik sapratu, ta taa bija pirmaa tik cepumainaa filma taa laika latvju kinomotograafijas veesturee :))
AAAA, vel shodien jau paspeeju buut labs - speciaali ceelos 7os, lai varetu taa pavairaak maajaas kraasniim malku sanest!! (Ai, cik es labs!!)

Bet shii nedeelja gauzhaam piebaazta izskataas - jaasaak atkal vairaak maaciibaam pieveersties, kaukaadi darbi jaasaak taisiit, ta mammai jaapaliidz vinjas maaciibaas ( :) he, vinja ar caco Imi tagad vienaa kursaa iet!! :DDDD ), 4dien uz ceesi veel jaabrauc prieksh jaunieshu d-kalp skecha (- hmmm, kaadam nav kadas idejas par atshkjiriibaam cieshanaas, ko rada greeks vai atteikshanaas no greeka (taas jau ar ir grruti, taa kaa cieshanas)??? ), vienam projecytam jaaparaksta, ai da nau ko klaastiit tik daudz - gan jau ka citiem ar kaukas jaadara.

Nu ta noveelu jums un mums (man ar manu otru identisko shizofreenisko personiibu :)) veiksmiigu darboshanos!! Ar Dievpaliigu!