edenesdarzs

[info]edenesdarzs @ 09:15 pm: Pašizolācija diena nr.4
Beidzot uztaisīju makaronus, kurus nopirku pirms mēnešiem pieciem, un ik pa laikam centos saņemties uztaisīt. Sanāca garšīgi, un pietika gan pusdienām, gan vakariņām. Griķi man negaršo, un iegādāties negrasos, pat ja kaut kur vēl tos var atrast. Ir pierasts gandrīz katru dienu veikalā nopirkt kaut ko, kas nepieciešams, parasti lielos daudzumos uz priekšu nepērku - neprotu plānot un nepatīk, ja ēdiens sabojājas. Pieķēru sevi pie domas, ka pētu rūpīgāk ledusskapja saturu, un cenšos atrast, kas varētu sabojāties ātrāk. Vienmēr apbrīnoju vecmāti un viņas māsas, kas ļoti taupīgi gatavo ēst, iepērkas reti un neko nemet ārā, viņas vienmēr teica, ka to iemācījis karš. Nevar, protams, salīdzināt, bet varbūt pašizolēšanās un veikala neapmeklēšana mani izmācīs rīkoties ar ēdienu prātīgāk.

Reddit redzu bildi ar skumju opi pie tukšiem plauktiem un apraudos. Ir labi atcerēties par savām privilēģijām, un novērtēt to, kas man ir. Priecājos, ka varēju palīdzēt ar krājumiem saviem radiniekiem.

Atceros par zobu higiēnista apmeklējumu Rīgā. Zvanu un atceļu, diemžēl Rīga un sabiedriskais transports manos plānos neietilpst. Nevaru saprast, vai mēģināt pie higiēnista tikt Cēsīs vai nogaidīt. Ļoti gribu sakārtot zobus, bet negribu saslimt. Vai kāds higiēnists vispār vēl pieņem pacientus? Zinu, ka man tuvākā zobārstniecības prakse jau uz laiku ir slēgta.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba