Earnella ([info]earnella) wrote 7. Februāris 2010, 11:23
Where The Wild Things Are (2009)
vakar noskatījos Where the Wild Things Are. patika ļoti kā bērnu filma, jo radās sajūta, ka to tiešām ir taisījuši cilvēki, kas saprot bērnus. parasti visādi Holivudas brīnumi ir par šausmīgi labajiem, morāli pareizajiem un visādi citādi lieliskajiem bērniem, ar pastarpinātu cerību, ka bērni gribēs viņiem līdzināties, bet te ir ļoti jauki parādīts normāls puika, kas vēlas problēmas risināt dubļu kaujās un neaizdomājas par visiem un tā tālāk, un vēl, teiksim, visās spīdīgajās specefektu bērnu filmās lielo māsu draugi ir lecīgi idioti, kas apceļ sīko, kad vien iespējams, te viņi ir pilnīgi normāli pusaudži. un tas viss daudz veiksmīgāk un, manuprāt, arī bērniem daudz labāk uztverami parāda visas filmas morāles un tādas lietas.

šausmīgi stulbi, ka Latvijā tādu bērnu filmu, kur nav teh great īvil, pret ko kāds cīnītos, neviens nerāda kino. man jau vienalga, es tāpat noskatījos, turklāt smukā kvalitātē, bet bērniem iebaro tikai masu produkciju ar lieliem blīkšķiem, raibām krāsiņām un superbērnu cīņu pret superļaunumu, kuru brutāli iznīcināt ir lieliski, jo tam pašam savas morāles tiešām vienkārši nav.

visu augstāk minēto iemeslu dēļ vēl jo pārsteidzošāks ir fakts, ka šī filma tomēr nav kaut kāds puspagrīdes mazbudžetnieks, bet WarnerBros ražojums.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: