sviesc - Īsi pirms Kristus dzimšanas svētkiem...

About Īsi pirms Kristus dzimšanas svētkiem...

Previous Entry Īsi pirms Kristus dzimšanas svētkiem...Dec. 22nd, 2008 @ 12:47 am Next Entry
1) čau visiem! un čau arī ipako, kas savā vārdadienā top nesasniedzams pa mobilo tālruni brīžos, kad mēģinu viņam uzzvanīt!;)
2) ir Ziemassvētku laiks, kas manam korim ir īpašs un tradīcijām pilns laiks. Šogad it sevišķi, jo nedaudz citā gaismā paceltas šīs tradīcijas un vedas pa vēl neiemītu taku. Dziedājām 3. un 4. adventēs attiecīgi Jaunolainē un Brīvdabas muzejā. baznīcas tīri tā neko... dievkalpojumi- graujoši un mūsu dziedājums vēl ilgi tiks pieminets!:)
pirmajā reizē visas vainas diriģentes izpratnē tika norakstītas uz "telpas un vides maiņu", bet nu šodiena.... man pat radās ideāls salīdzinājums mūsu korim... viena dziesma tika izpildīta tikai nedaudz sliktāk un neskanīgāk kā kastrēti suņi pusnaktī gaudo uz mēnesi!:)
no offense, bet tas bija šausmīgi!...ja mēs bijām ~ 25 koristi, beigas izskanēja ~ 30balsīgi!:D ...nu čista horrible....
3) eņģeļi pār latviju, liekas, nejūt vispasaules ekonomisko krīzi, šķiežot naudu vairāk nekā nepieciešams, tajā pat laikā smagi ietaupot uz pavisam essential lietām, kā piemēram, datortehnika un internets... draugos.lv jau izteicu savu domu šajā sakarā
4) mazda tomēr ir fantastiska mašīna!:) ...sakiet, ko vēlieties!:D
man skan:: viskī in ze džār
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]paarpratums
Date: December 23rd, 2008 - 09:04 pm
(Link)
paldies :D
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba