sviesc - September 14th, 2005

About September 14th, 2005

Idiotu pilna pasaule...07:17 pm
Nezinu, ar ko lai sāk...
Laikam jau ar brīdi, kad draugs palūdza aizstiept savu Siemens c65 uz remontu...čakarējas- mēdz atrubīties, taustiņi ar atslēdzas...karoč- riktīgz siemens...:)
ta nu labi...aizsastiepju uz tsc...nuu to, kas martas ielā 6, kaut zinu, ka tāpat sūtīs uz debilo siemens centru brīvības štrāsē!:)
anyway...nopukstu savu bēdu viņiem, tie mierīgi savāc telefonu, iedod kvīti veco labo & viss...ta nu gaidu...paiet 3 dienas, 5, 10, 11 nevaru izturēt un sāku līgumu- toistje viņu saistības ar mani, kas uz pieņemšanas kvīts rakstīti...tur skaidri un gaiši raxtīc "Remonts tiek veikts 5 darba dienu laikā no saņemšanas brīža, ja tas ir sarežģīts remonts, vai tā veikšanai nepieciešamas rezerves daļas, kuru pasūtīšanai vajadzīgs ilgāks laiks, TSC darbinieks klientu brīdina par termiņa pagarināšanos, kā arī norunā to."...nu cip...aptuveni teikts, bet doma skaidra!ta nu es zvanu un saku, ka pirms 11 dinām nodevu remontā savu telefonu...KUR VIŅŠ IR???
neko- pasaka- viņš ir aizvests uz siemens centru- tur viņu var labot līdz pat 30 darba dienām ( infa- 1 kalendārajā mēnesī ir 22 vai mazāk darba dienas)vaita mani nebrīdināja???nea...nu ta piedodiet...:))))
tā neko jau sev...nu labi... nu ir akal kādas dienas 2 garām...atnāk sms "jūsu telefons ir salabots un gaida jūs tsc servisa centrā martas ielā 6"
eju pakaļ...kā tad...salabots...
noteikti...siemens ir uzraxtījis, ka iek''a ir korozija, telefons netiek labots, tiek anulēta garantija ( nav vēl pat gads viņam) un tiek piedāvāts tikai maxas remonts... tad nu man tāds jautājums- uz kāda pamata viņi anulē manu garantiju, ja es neesmu pārkāpis eksplutācijas noteikumus, viņam ir tikai oriģināli aksesuāri & problēma nav manas vainas pēc... TSC meitene mani izprata un ieteica griezties debilajā siemens centrā ( turpmāk- teka)..Aizvelkos nikns uz brīvībeni uz teku...sāku lamāties ( godīgi sakot visnotaļ mierīgi, bet uzbraucieni nu gan... "vai jūsu iestādījums šito špargalku izmeta???"..."šī dokumenta saturs noteikti neatbilst patiesībai!"...cip...cilvēki tur laikam ir tik tālu degradēti, ka neredz reālo, tikai vadās pēc siemens corp. AG stabulītes...Mēs nevaram labot to, šito... tai pat laikā nav gatavi to atzīt...tā kā nebūtu skaidrs,ka korozija veidojas arī no gaisā esošā mitruma...!!!!!cip atruna- mēs nezinam kā tas mitrums tur kļuva iekšā- varbūt tas bija jūsu kaimiņš...:DDDDDD
es domāju, ka tur kautkas sāks lidot to idiotu virzienā!!!!..
karoč viņu piedāvājums sekojošs- jūs varat veikt neatkarīgu ekspertīzi..ja tā teiks, ka jums taisnība, viss ok, ja ne, tad jūs maksājat visus izdevumus...baigi vaig ne??? korozija ir dabīga lieta, it sevišķi mobilajos tālruņos taču, un es ne brīdi nešaubos, ka viņa tur arī ir, bet vai dēļ dabas man var anulēt 2 gadu garantiju???tā taču nav dabas stihija...ai...cip...laikam būs jāiet kaučkad noch ein mal izlamāties...tikai tad kā parasti- necenzēti, prasti, bez tur kautkādām morālām robežām, un beigās ar viņu vadības pasaukšanu!:)bet tad jau pastāstīšu vēlāk!!!:)
j
fiilingz i : bitchy
man skan:: D12-Fight music
Top of Page Powered by Sviesta Ciba