sviesc - June 2nd, 2005

About June 2nd, 2005

visa dzīve man viens ceļojums...tralalalalaa-la11:57 am
Tere!!!:P
Es te pēdīgajā laiciņa bik ceļoju da viskautf@k-kingkur...Beidzot uz mazu brīsniņu esmu ticis pabīdīt tekstiņus bik...:))

Tad nu tā..krii vēl noteikti atcerās, kā es bastoju skolu un braucu uz jūrmalu sauļoties...tas nebija īpaši sen...:) tas bija laikam last thursday???... tad sestdien maucu uz veco labo Ogri bik patusēt...svētdien uz Kandavu bik vairāk satusēt...btw man arī draugos ir Kandavas pasāciena bildes albumiņā...droši čekojiet un arī commenti ir baigi wellcome!:)...Kandavā bija baigi labi, tikai bija jābrauc pa nakti uz Rīgu, sooo nevarēju kost normāli...:( Tad nu aizbraucu uz Rīgu, bik kautko tur pačakarējos un ap 1:30 aizsavilkos krāāākt! Cēlos 1dien ein bischen pirms 6iem, jo 7os un minūtītēs 10 atrados jau pie biedrības nama, lai brauktu bremzes apstīt...Es, godīgi sakot, nedomāju, ka kaimiņi eesti ir tik apdolbīti...:))bet nu tas tā...:)

Atgriezos tā ap 8iem vakarā otrdien,stundiņu atpūtos un atsāku kost...:))))) vakar biju skoliņā pēc liecības.saņemu liecību, taisos jau lēnu prom, a ierodas Baibiņa (diriģente) un nobļaujas:"Man uz Čehiju ir brīva vieta [..]!!! ... Un tā ir rezervēta Jānim!!!Rīt uz skolu ar 80Ls!":DDDD tas jau bija naturāli rēcīgi..baa..tagad man laikam jāatceļ 3 tusoni un jāizlaiž baigi laba čoma izlaidoms...:((( f... bet nu tur būs labi...es domāju...:)).laab...pietix man te murgot akal...
dzoniis
Top of Page Powered by Sviesta Ciba