sviesc - May 24th, 2005

About May 24th, 2005

skaistas dienas beigas05:33 pm
Vai tiešām varētu būt pienākušas skaisto dienu beigas?
Vai atkal sāksies lieti? Tikai ne to!!!! Nevaru vairs šitamo laiku izturēt...pa dienu likties nebija kur...a tagad jau īstenībā arī nav kur...:)) Tikai jāvelkas uz otru dzīvokli suni vest staigāt...bāaaaa!ai...sux... nevar reiz tas laiks normāls kļūt vai?
Aprīļa vidū mēs vēl uz Milzkalnu snowot braucām...man vēl kautkur pacēlāja karte mētājas!!!...Tad bija normāls laiks pāris dieniņas...Tad sākās lieti baigākie...Tagad atkal pāris jaukas dieniņas...TIKAI NE TO!!!naf to mums vaig? puķes nav jau gana atdzērušās???bljin...nu vienk.aapaac!

bioloģija...05:38 pm
Ziniet...ir tāds pasāciens, ko par bioloģiju sauc... Nu vo...uzdots mums projektiņš ar nosaucienu "Skolas apzaļumošanas projekts".Uzdoc pirms mēneša...cik atceros, sakrita ar kādu skati vai ko tur...es kā jau dziedātājs, pievērsos skatei un stundiņā nebiju...
Tā nu pagājušo piektdien saskrienos ar sk.Andu lai tur kautko paprasītu...Beidzas šī saruna: "Tu tikai neaizmirsti, ka tev pirmdien jānodod šis tas!!!".es bezmaz vai apkritu...eju vēlāk kkur...satieku atkal jau Andu...sāku prasīt kas un kā...tā nu dabonu zināt, ka man ir līdz pirmdienai jāsadabon gatavs skolas apzaļumošanas projekts... a sestdien man koris, svētdien man koris...nu neko... Svētdienas naktī raxtu...uztapinu 13 lpp ar projektiņu, tajā iekļaujot tai pat dienā skolā tapušus foto...ceru, ka maybe kautkādu daļēju atzīmi dabūšu...ai...gan jau pietiks, jo gribās tā kā bik iet gulēt ap 2:00 am,jo 6os jāceļas!:) Nu neko- uzlieku drukāt i aizeju gulēt... beigu beigās paņemu vēl džeku klāt savam projektam... kā nu sanāk, kā ne, bet visai klasei ir atzīmes no 5 līdz 8... A mums abiem ir 10!!!Tagad džekiņč man ir bik alu parādā par šādu gājienu...:))) lol...:)

dzoniis
Top of Page Powered by Sviesta Ciba