dvieliitis ([info]dvieliitis) wrote 2. Septembris 2008, 16:36
September 1
Nesparotu, ko visi taa sacepushies?

Viens vemj zhulti agiteedams par to, kaa suukaa skola

Otrs tecina punkji par to, kaa beerni piedzeras

Treshais gulj maajaa pakalju kasiidams un agitee par abiem pirmajiem reizaa

ALJO? DEBIL? Cilvekiem, kad nav ko darit, problemas visaas pusees. Kaka rada kaku - viens lohs ar kaut kadu slinku videjo izglitibu, no kuras pats neko neatceraas, jo berniba bija par stulbu, lai sekotu lidzi un atskirtu derigu no junka, ko pats tad censhas salabot lasot bukletus par pasaules nosleepumiem, kas no garlaiciibas jeegu sapisis gulj savaas cisaas un pirzh apkaart, kaa skola, valsts suukaa, kaa taa salauzh muusu skaistaa cilveeka garu un padara to par darzeni un liek piedzerties, ir apmeram tik taalu celonsakariibam, ka nakamais, ko es vinam ieteiktu darit ir panemt krediitu. Bet kaut kur bija rakstinjsh, kaut kur bija piemeerinsh, tagad jau katrs ziidainis zin plaatiities, cik krediits ir slikts. - vot tadi lohi ri sapish visu mums apkart, vini ir suudiigi draugi, sudigi radinieki, sudigi studenti un sudigi darbinieki - vini tikai gulj un pirzh, cik viss ir slikti. Un tad jaanak tadam labam cilvekam kaa man, un jamegina vismaz savaa tuvumaa ieviest kada kartiba. Saac ar sevi, debiilais wannabe doktoor - grow up.

Skolasberni - es zinu, ka jums galvaa skaidas :-) - jus piedzersieties 1. septembrii, jo taa jus sodien saprotat izklaidi, dazi no jums dabuus matenee 2, dazhi no jums nobastos visas fizkultuuras, dazhi, kas kluusiet par onkaam ar foliju uz galvas, dazhi par cilvekiem, kas sapratis, kur celonis, kur sekas un daris kaut ko deriigu. Taa tas ir bijis 1000 gadu un 1000 gadu tas taa buus. Skaidas galvaa - tas ir normali, vinas spej uznemt daudz datu un klut par loti jauku aparaatu. Tie no jums, kas gluzhi visu nesadirsis, noteikti klus par pieaugushiem cilvekiem, parejie - mocisies pashozheelaa un veelmee salabot pasauli, saakot ar sevi, tapec valkas folijas cepuri un sludinaas, kaa viss, ieksh kam vinji izgaazusihies, suukaa.

nefig cepties, nav ko darit - ej palasi parkaa pudeles, i to vairaak tolku, nekaa izdomatas problemas un "revolucionari" risinaajumi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.