dvieliitis ([info]dvieliitis) wrote 4. Oktobris 2008, 12:53
Well, atbildot uz tavu pieneemumu, paskaidroshu, ka nevis mana teoretiski druumaa emo pagaatne (kad man bija stulbais tiinja vecums, to vel nebija paguvushi parvest ienaakumos tkreklu un matu kraasas tirgonji) vai padsmitnieki ir manu juutu uzpluudu katalizators.

Niknaa ieraksta ceelonis ir tie atsevishie eksemplaari ap 20-30, kas kadu man neanalizejamu iemeslu del JOPROJAM uzvedas kaa tiinji "savaa normaalajaa attistibas stadijaa". Tas, cik tiinji var buut kaitinoshi idioti nevienam nav nosleepums, bet kaa reize tiinjiem tas piedodams, jo tadi nu vinji ir (kaa tu jau noraadiji, exactly), bet ej nu paciet, ja kaa shizo tiinis uzvedas tipa pieaudzis cilveks - apmeram taads:

sevii apmaldiijies sabijies juutiigs ciuweecinsh taadaa superegoistiska iedomiiga pasaules gala sludinaataaja vieniigaa-redziigaa mesijas aadaa - nu BESII :E potenciaali forshs cilveeks, bet galvaa kaut kada emo putra.

Tagad kadam jaatnaak un jaasaka, ka vai ta man nav pofig ... Un butu jau ari, ieleca tavs koments un atcerejos veco dusmu. A taa - nu jaa, pofig. Lai jau. Kamer neesmu ac pret ac, tikmer kas man daljas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.