dūjūkēr? ([info]duujuukeer) wrote 4. Jūnijs 2009, 16:07
darba sludinājumi.
tie teksti ir unikāli. vai arī es pārāk daudz piesienos.

"Uzņēmums aicina darbā jauna virziena vadītāju." - tas ir tā, ka papildus Ziemiļiem, Dienvidiem, Austrumiem un Rietumiem, viņi izdomā vēl vienu virzienu, un tad šamējais jāpvada?
"Uzņēmums meklē komunikablus, mērķtiecīgus cilvēkus. Neko nepārdodam un neizplatām." - šādi ar informāciju pārbagāti sludinājumi ir samērā daudz. man vēl patīk tās otris teikums, vajadzēja vēl pierakstīt: "Mēs vispār neko nedaram".
"Vajadzīgs Cilveks ar savu roleri." - tas domāts motorollers, vai tā kāda īpaša kļička?
"Steidzami meklēju studenti, kas palīdzētu nokārtot LU MVF nobeiguma eksāmenu lingvistikā, 4. kursa nobeiguma eksāmenu gramatikā. Rakstiet . Uzrādiet tālruni pa kuru varam sazināties." - šis man liekas īpaši foršs. kādā veidā tad viņa palīdzēs tos eksāmenus nokārtot? :D un kāda būs tā atskaites sistēma, vai palīdzēja, un cik daudz?

oukēj, man tagad ir 7 atķeksēti sludinājumi, uz kādu pusi arī varētu ko aizsūtīt. gan jau, ka visi mani tāpat ignorēs, bet kā man mamma teica: "Mēģināt jau vari, vismaz būs sajūta, ka kaut ko esi darījusi. [ar domu, ka tāpat neko nedabūšu]"
ja vēl man to darbu nevajadzētu tikai uz diviem mēnešiem, savas lokācijas vietas maiņas dēļ, tad tas šķiet vēl būtu mazliet cerīgāk.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: