dūjūkēr? ([info]duujuukeer) wrote 8. Marts 2009, 20:38
rekords!
jes! man ir rekords - 4 ieraksti vienā dienā :D
patiesībā man bija pamatīgs pārsteigums, uz paciņas ieraugot uzrakstu "Liepāja".. tad nu jāsaka pamatīgs PĀLDIES abām foršajām , ka man tagad ir labs garastāvoklis ^_^ [man nav pārliecības, ka kaut virtuāli tuvākajā liakā kur satikšu, tapēc vismaz šeit :)]un vispār, lai arī samērā ilgi sūtījās [vai arī dzīvokļa saimnieki pastkastīti nepārbauda, man viņai nav pieja], tomēr vēl piemērotākā brīdī, pilnīgi noteikti, atnākt nevarēja :)
es gan tā čīterīgi to grāmatiņu pašķirstīju :D
un par guļammaisien no rīta Aglonā un pamošanos pirms mises latgaliski -> tas tiešām bija forši ^_^ un tas ir viens no dažām labajām atmiņām, kas man no šī svētceļojuma ir [ja neskaita to, ka man kaut kāda dīvaina atmiņu bloķēšanās saistībā ar to pasākumu, un es vispār tikai dažus momentus atceros] vēl es atceros 2 gadījumus, kad vakarā 12os gaisma pazuda :D hmm.. tad vēl kādas vismaz 3 reizes, kad gājām peldēties, jo tas man vienmēr ar ko pozitīvu un garastāvokli uzlabojošu saistās.. un bez tādas lielas urķēšanās, tas arī laikam viss.. :D ko es gribēju ar to pateikt? laikam, ka tad, kad domāšu par/pret iešanu, šitas noteikti būs svarīgs arguments par.
un vajag melno caurumu iekšā nolikvidēt pavisam, lai atkal neizdomā izplesties. katrā ziņā deva pret manineviensnemīlsajūtu šovakar saņemta :D
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: