D[i]SC
dsc
.:.:.:.:. .: ...

Janvāris 2008
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

D[i]SC [userpic]
Aizkraukles raksturojums

Man luudz pastaastiit par aizkraukli no jauniesha viedoklja. Tad nu taa.

Aizkraukle ir pilseeta ar 10000 iedziivotaajiem. Iebraucot pilseetaa noteikti neaizmirstiet iegriesties celjaa ar nosaukumu Kalna Ziedi 0,3km. Jo paejot garaam kalna ziediem var nokljuut aizkraukles biichaa un vuenaa no labaakajiem baariem pilseetaa - "Kapteinii" (Biljards, shautrinas, muuzikas automaat, gaishaa alus kauss - 0,50 Ls)

Ja iebraucot Aizkrauklee no Daugavpils puses miilji paluugsiet shoferi, lai ilzaizh pie arodenes, tad garaam nepaiesiet manam miiljaakajam baaram "Hallei" (slidoshana, gaishais alus - 0,50Ls)

Pilseetas centraa, strateegiski izdeviigaa vietaa blakus divaam bankaam ir kafuuzis "solo" Vismaz nav taalu jaameklee kur noteereet tiko iznjemto naudu. kaa iipasha ekstra tiek piedaavaata luureshana uz garaamgaajeejiem caur vienpuseeji caurspiidiigu stiklu un gaishais alus arii sheit maksaa 0,50 Ls, tachu Sheit nenoliedzami jauc vislabaakos kokteiljus pilseetaa.

Turpat blakus ir ilgdziivojoshaakais baars pilseetaa - "klinta" tur gan biezhi netuseeju, bet varu pastaastiit, ka pienjemamas pusdienas tur var paeest pa 1,50 Ls

Ja ejot uz biblioteeku nejaushi sajaksiet durvis, tad nonaaksiet "sandii", kas ir karstaakaa atpuutas vieta piektdienaas. Vienreiz pasuutiiju tur 3 kg rosola par tiiri pienjemamu cenu.

Vienreiz sestdienaa aizkrauklieshi dodas uz klubu "La pagasts", kas patiesiibaa ir blakus esoshaas apdziivotaas vietas kultuuras nams. Arii mums pashiem ir savs DK, bet tas nezin kapeec nav tik biezhi apmekleets.

To4 zinu ka kaut ko aizmirsu, bet personai, kam shis posts domaats pietiks. Aizkrauklieshi maak atpuusties...

Esmu puksteejis (Varbuut vareetu nomainiit to pogu, kaut kaads debils uzraksts...)

Comments

Starp citu - kam tas posts ir domaats?
Un par to uzrakstu - taisam masu cibistu akciju - nost ar stulbiem uzrakstiem?!

tev tik pasaki, kam vinsh domaats... :)

meitenei, kura paluudza pastaastiit kaa mums aizkrauklee iet.

Man arii Aizkrauklee un rajonaa dazhi pazinjas. Dazhu cilveeku viedoklis par Aizkraukli taads, ka taa esot padomju laikos celta pilseeta bez veesturiskaam veertiibaam. Objektiivi nevaru spriest, neeesmu bijusi.
Varbuut esmu dziedaajusi?