Welkam to a.r. - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
dreamisover

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 25th, 2007|06:18 pm

dreamisover
Priekshpeedeejaa diena. No riita uz jumta saulee seedeedams gjenereeju afigenna krutu konceptu vecriigas maajai. Vienk saaka spraagt laukaa idejas viena peec otras. Divas nedeeljas aarpus ritenja ir minimums nepiecieshamai ielpai. Shodien viss saliimeejaas kaa nekad intensiivi - apm 3 stundu garumaa - kaa paskatos apkaart, taa piedzimst ideja, kaa uzziimeeju un laimiigs iedzeru rumu, nepaiet ne paaris min, jau atkal kas no apkaarteejaas ainavas vai atpakalj patiitaas filmas liek graabt peec papiira un ziimulja.
Un taas sajuutu biezums nepaariet veel joprojaam. pavadiiju paaris stundas ar Karlosu apcereedams fizikas bezgaliibu, buudams profesors vinjsh saka, ka informaacijas daudzums tagad ir tik liels, ka nav iespeejams viena muuzha laikaa apguut visas cilveeces zinaashanas; to neizdarot bezceriigi meegjinaat tikt galaa ar makrofiziku utml. Kursu beidzeeji maakot reekjinaat melnos caurumus, bet nezin kaapeec dienas gaismas lampa izstaro baltu gaismas spektru, kas notiek ar vinjiem ja tos pagruuzh ar 3 njuutonu stiprumu, dazhi pat nevarot profesionaali aprakstiit seerkocinja aizdegshanaas mehaanismu, nemaz nerunaajot par to, ka neviens vairs nezin cik gjeniaals bija logaritmiskais lineaals. jaa, un tad materiaalistisko budusmu.
Nezinu kas manii tirina kjeskas, taada sajuuta, ka shodien sajutu ko svariigu, ko taadu, kam nav iespeejams piekljuut ar praatu. Un arii sheit pierakstiit nevareeshu to visu laimes guuzmu, kas peedeejo dienu laikaa uzgaazaas man virsuu. Vajag Skukas maaku lietot vaardus, vai arii labaak buutu kaads USB kur nolaadeet info gluzhi kaa no fotoaparaata atminjas kartes. Izdeestu paaris paarbraucienus ar Viazulu, un dazhus garlaiciigus kvartaalus.. paareejo gribeetu paraadiit siikajiem, un sajuutu nevis bildiishu liimenii. Karloss saka, ka gan jau driiz vareesim, duraks - buudams fizikjis tic progresam.
Atkal iet uz beigaam laiks.
Tuvaakos 5 gadus Kubaa neiireet auto - celji baisi - tumshi, bedraini, bez neviena virziena raadiitaaja. Un redzeet arii nav ko - kruumi, piekraste un kalni kaa jau kalni.
Havannaa obligaati bez vecpilseetas apmekleet Vedado rajonu, tur taas eksproprieetaas villas ar melnajiem revolucionaaru peectechiem.
Cienfuegos 5x krutaaka par Trinidadu, kas paarveersta par tuuristisku feiku.
No muzikas dzinkst galva, tas reggeatona ritms skan pilniigi visur. savukaart vakar tiku pie kaarteejaas medusmaizes - pastaaveeju pie Casa de muzika, paskatiijos, ka iekshaa lien paarsvaraa turistico stupido, ieveeroju 3 sapuceejushaas dailjavas un noleemu paskatiities kur dodaas, jo vareeja redzeet, ka saposushaas uz sestdienas vakara izklaidi. Peec paari lokiem ap diviem kvartaaliem nonaacu vieteejaa kjiiniesha kvartaala cafeteerijaa, kur tikai vieteejie. Muziku speeleeja prieksh sevis, striidoties kaadi akordi pie kuras dziesmas lietojami. Divas melnaas maasas, apmekleetaajas ik pa briidim gaaja pie shiem un pashas iedziedaaja saakumu, noreguleeja gjitaaristus un laida valjaa sirdi plososhus meldinjus labaas, zemaas balsiis, tad no cita galdinja pienaaca big mama un nodziedaaja taadu gruuvu... Jaa, un tad tas jaunais skumjais dzhekinjsh... valns, taisniibu sakot asaras aciis saskreeja.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.