Satellite World
Monday, August 22nd, 2005

Date:2005-08-22 15:22
Subject:Das Vierte
Security:Public

29. septembrī no Astra 19.2E pavadoņa sāks raidīt jauns vācu kanāls Das Vierte. Sauklis daudzsološs - "Wir sind Hollywood". Kanāls būšot FTA, rādīšot filmas un seriālus no 60., 70., 80. un 90. gadiem.

Man kaut kā neticas, ka filmas, kas tiks rādītas, būs kas īpašs. Toties par vienu es esmu drošs - programmas būs dublētas vāciski un nebūs nekādas iespējas izvēlēties oriģinālvalodu.

Sīkāk http://www.das-vierte.de/.

post a comment



Date:2005-08-22 15:42
Subject:Satellite Radio
Security:Public

Droši vien ar šo postu neko jaunu nepateikšu tiem, kuri satelītu iespējas jau izmanto.

Gandrīz tik pat laba lieta kā satelītu TV ir satelītu radio. Tajā brīdī, kad līdz galam noriebjas Latvijas radiostaciju piedāvājums (apmēram 10 mūzikas diski, kas tiek atkārtoti vairākas reizes dienā; vienas un tās pašas idiotiskās reklāmas; tīņu uci-buci raidījumi), ir iespējams dekodera audio izejas savienot ar mūzikas centra audio ieejām un klausīties kādu no vairākiem simtiem ārzemju raidstaciju.

Ja uzskatāt, ka radio ir domāts, lai atskaņotu mūziku, izmēģiniet Xtramusic, kas savos 4 kanālos (katrā kanālā ir vairāki apakškanāli) atskaņo pilnīgi visu stilu mūziku bez jebkādām reklāmām, dīdžeju prātošanas vai ziņu pārraidēm. Kodējas Viaccess sistēmā.

Ja vēlaties iedzīvoties kompleksos, pamēģiniet paklausīties dažādu valstu galvenos izklaides radio. Kamēr pie mums nedēļu garā konkursā ir iespējams vinnēt vienu lietussargu uz visiem, piemēram Austrijas Ö3 piedāvā piezvanīt, atbildēt uz 3 jautājumiem un līdz ar to vinnēt vairākus tūkstošus eiro. Province, dārgie draugi, mums šeit ir un vēl kādu laiku būs province!

Nekādu kanālu apskatu netaisīšu, pats vēl 99% neesmu klausījies ilgāk par dažām sekundēm. Pateikšu vienīgi, ka patreiz esmu palicis pie Frequence Jazz, kas raida 97.3 FM Lionā, Francijā, kā arī no 19.2E Astra pavadoņa visā Eiropā.

post a comment


browse days
my journal