dream_maker

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:27 am: 1. Biju kādā skaistā mājā, kurai blakus atradās pļava. Es ļoti vēlējos sauļoties, jo ārā bija karsta saule. Es uzvilku savu peldkostīmu un apsēdos saulē. Biju pārmetusi pār pleciem jaciņu, kad vilku to nost, bars ar cilvēkiem man aiz muguras sāka skatīties.

2. Kopā ar kādu draudzeni bija jāpilda uzdevumi, mēs bijām kādā skolā un ieejot sporta zālē, viss tur bija veclaicīgs un atgādināja bērnību. Kaut kāds liels bilijarda galds uz, kura atradās kaut kādi uzdevumi un krāsainas spēļu kastes. Man bija jālasa priekšā teksts angliski vēl divām meitenēm. Kad sāku lasīt, sapratu, ka to daru ļoti slikit. Visu laiku stostos un nemāku izrunāt vienkāršus vārdus. Redzu, ka viņas abas jau mazliet smejas par mani. Tad, kad beidzu lasīt, pie tās ķērās nākamā meitene ar domu "labāk dod man".
Tad mēs devāmies projām.
Skolas gaitenī satiku Blūmu. Viņa pārmaiņas pēc nāca pie manis klāt un runājās, lika man stāstīt, kā man iet un, ko es daru. Mazliet patērzējām, līdz Blūma piedāvāja iet pie viņas uz mājām. Es piekritu.
Mēs gājām pāri kaut kādam tiltam un tur bija mani draugi. Viņi mani aicināja pie sevis, bet es teicu, ka nevaru, jo man jāiet pie Blūmas. Kad jau gandrīz bijām pie viņas mājas, pieskrēja kāda sieviete un teica, ka šurp brauks kaut kāds ziņu kanāls un viņam vajadzēs izmantot šo vietu, lai nofilmētu, kā narkomāns streipuļos/ģībs. Mani tas nobiedēja, jo negribēju, lai šeit ir narkomāns, jo šķita, ka viņš ielauzīsies mājā. Es apgāju apkārt un redzēju ziņu kanāla busiņu, no kura izkāpa darbinieki un pēc tam arī minētais narkomāns. Es paslēpos aiz durvīm.
Un es pamodos.

Powered by Sviesta Ciba