dream_maker

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:50 pm: Nakts izpriecas.
Man parādija video, kurā attēlotas divas sieviešu kājstarpes tuvplānā un tajās redzams kā viņas sasniedz orgasmu.
Tālāk devos satikt savu mammu un vecmammu. Nonākusi pie tās kafejnīcas, kurā viņas sēdēja, ieraudzīju, ka abas no kaut kurienes izrāvušas japānieti ar kuru ietusēt. Kad piesēdu, no sarunām sapratu, ka viņas plāno grupveida seksu.
Mammai pateicu, ka jāmēģina atkratīties no vecmammas, citādāk mēs nevarēsim justies brīvi. Mamma pilnībā piekrita.
Izdzēru ar lieliem malkiem vienu vīna pudeli pēc kuras sajutu, ka vajag izvemties. Vēmiens bija ārkārtīgi juteklisks un vispār viens no tiem patīkamajiem pēc kuriem paliek ļoti labi.
Tad redzēju, ka mamma skrien kaut kur prom un sekoju viņai (gan japāniete, gan vecmamma jau sen bija aiztinušās). Mamma pieskrēja pie kaut kādām augstām, garām un platām kāpnēm, kuras veda nekur un zem kurām bija ūdens. Abas kāpām augšā (protams, mamma entuziastiski skrēja kā mazs bērns un es lēnām vilkos līdzi). Paskatījos augšup un tur bija skaists, skaists apaļš mēness. Viņa man visu laiku uzkliedza, lai pasteidzos. Palūrēju pāri margai un tur varēja redzēt mēness atspīdumu tā, ka izskatījās it kā būtu divas debesis. Un sperot nākamo soli, sajutu mežonīgas bailles un sāku raudāt un kliegt, ka tālāk vairs nevaru. Uznāca kaut kāda lēkme, vai kas tāds. Un mamma neapmierināta nokāpa mani savākt un mēs kāpām lejā.
Peldēju naksnīgā ūdenī ar daudz ūdensrozēm apkārt un svešiem cilvēkim.
Un tad es pamodos.

Powered by Sviesta Ciba