dream_maker

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:56 am: 3 daļu burziņš
1.daļa
Nokļuvu Simpsonu ģimenē kaut kur pie okeāna. Pāris cilvēki ienira ūdeni un Simpsona kungs saprata, ka viņi ir aizmirsuši savu ņurkošanas trubiņa, tādēļ steidzīga devās iekšā dziļajos okeāna plašumos, lai šos cilvēkus panāktu. Viņš nokļuva uz kuģa klāja (zem ūdens) un saprata, ka kuģis grimst. Peldēja cauri tā telpām, līdz nokļuva seksīgā guļamistabā ar adbīdāmajām durvīm, kurās pamanīja tumši, tumši zilas debesis un saprata, ka tas ir ceļš uz ārpasauli. Bet, kad izpeldēja ārā, apjēdza, ka kuģis grimst Titānika stilā un ir beigas. Tad kāda liela sieviete nostājās kuģa pašā galā un sāka dziedāt Titānika dziesmu. Visi smējās. Principā, tā bija parodija par Titāniku.

2.daļa
Atrados kādā darbnīcā, kurā man bija jāstrādā. Maza, tumša telpa, ar dažādiem skapīšiem un plauktiņiem. Mana draudzene izlēma par pārsteigumu man, visu sakārtot, bet tad ienāca kāda dusmīga sieviete un teica, ka kārtot neko nedrīkstēja, jo iepriekšējais saimnieks visu darīja haosā. Plauktos bija mazas kastītes ar dažādiem šūšānas piederumiem un es biju gatava ķerties pie darba.

3.daļa
Atrados kaut kur ārā, jutos ļoti labi. Piegāju pie kādas mašīnas, kur sēdēja dažādi mani draugi un sacienāju viņus visus ar kaut kādiem garšīgiem gardumiem.
Visi smējāmies.
Un mani pamodināja.

Powered by Sviesta Ciba