per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 15th, 2017|09:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atceļā no vizināšanās sauļrietā, piestāju pie Arēnas Rīga, kur puiši atstarojošas vadmalas svārkos jau riktēja barjeras un citus pūli organizējošus laidarus.

– heijā, vīri! kam ta' gatavojamies? hoķis šovakar?
– da nē, šovakar tas Dons, viņi novelk skābiem ģīmjiem, taču atplaukst pie nākošās sentences: Hoķis parīt!
– rokinroll, tad tiekamies, – es ātri sameloju, lai gan patlaban man jau vaļā rītdienas spēles biļešu paradīze un izvēlēts sēdeklis 10. rindas 101. vietā.

(Cikiņ, tu takš mums atkal študents – jums ar puiku 1/2cena, ja? saņemamies? abu komperenču pirmās vietas, raugoties no Antarktīdas - se maņjifiq!)

minoties mājup mēģināju saprast, a kāda vella pēc abi jaunskungi tā smaidīja mūsu ekspressarunas laikā. mīlīgi smaidīja, neaprēcot, tai pat laikā tu jūti, ka puiši pietur diafragmas, lai nesāktu zviegt… lieta tāda un apstākļi sekojoši, ka jau iepriekšējo izjājienu laikā mani bija līdzīgi apsmaidījušas dažādu gadagājumu dāmas. pirmajā reizē biju pārsteigts, otrajā – izbrīnīts, bet trešajā man jau sāka šķist, ka varbūt mani ir nelicenzēti rādījuši eirovīzijā. mistērija atrisinājās, kad pie pēdējā sarkanā krustojuma man dō aizšķērsoja dzimtais trešais trolejbuss un es, ne lūgts, ne īpaši aicināts, tā logā ieraudzīju savu atspulgu. man pretī raudzījās pilnīgi traks nenosakāma vecuma un dzimuma vīrietis, kura ševeļūra, vējā plivinoties, izlīdusi no kapuces, gaisā virs radījuma galvas veidoja milzīgas Brežņeva Uzacis. daļa no jums varētu nezināt, kaspiejoda tas ir, – pietiks, ja atzīšu, ka tas i' kaukass, no kā nedaudz baidos.
dienas vidū, pēc izbraukuma nr. 2, tai pat krustojumā aizsapņojies gandrīz nožāvos no vellera, turklāt gandrīz krītot, gandrīz norāvu sev līdz a. cien. lietotāju ābols. kurš, starp mums meitenēm runājot, izskatā un stājā ir kļuvis vēl vīrišķīgāks.





Valentīndienu es nesvinu. bērnības trauma. kad '82. vai 83. gadā ar pastkarti un mīlas dzeju apsveicu savu sokrātisko sirdspuķīti (skuķīti no aukstākas klases, kura man piešķīra palamu eziitismiglaa), padomju bērniem Valentīnas vārds saistījās gk. ar pirmo feministisko kosmonauti. atģelalsja ļohhkim isspugom. bet trauma uz visu mūžu. vakar palūrēju vecos 14febrāļierakstos: pilnīgs rādiōklusums. toties atradu šo bildīti ar šellijas piebildi. es galīgi nezinu, kas viņa ir un kāpēc, bet aizvien nedaudz dzīvās cibiņmīlestības vārdā palūgšu, lai nediena pārtop dienā.

http://klab.lv/users/dooora/290183.html
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]lasitajs
Date:February 15th, 2017 - 11:39 am
(Link)
eh, sarauj, sararauj, man parīt sinfoniskās muzīkas koncerts ieplānots.
bet lūzeru fināls tiešām vilinošs.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 15th, 2017 - 12:49 pm
(Link)
tēvusi un vīrusi no Siguldas ziņo, ka man rīt, iespējams, jālaiž uz Latvijas Šveices lazareti. biļetenu jautājums būs atvērts līdz pedīgam brīdim, kā isstās
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 18th, 2017 - 07:53 am
(Link)
Dārziņš, ne? aida puškin-sins!
[User Picture]
From:[info]qgmr101
Date:February 15th, 2017 - 12:15 pm
(Link)
Wow, kas par skatu bildē! Ļoti patīk.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 15th, 2017 - 12:48 pm
(Link)
kamēr ārā miglas zupa, speru pirmos pussoļus Premjērā. ja sanāks kas puslīdz baudāms, padalīšos ar pirmajiem kustīgo bilžu kucēniem.
(vakar arī divus nekustīgos ieliku)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 15th, 2017 - 12:50 pm
(Link)
dankjū šōn!
pīkāpsi kādbrīd? ir neskaidras domas, kuras alkst tapt dzidrinātas.
[User Picture]
From:[info]sarkanvilks
Date:February 15th, 2017 - 05:35 pm
(Link)
Ja steidzami, tad dzimtenes kultūras mantojums nevaid miris. Jebšu var gaidīt līdz piektdienai?