Chambre avec vue

October 16th, 2008

05:42 pm - No peaches? No peaches at all?

Esmu miegaina. Nespēju neko palasīt, jo katru nakti palieku nomodā vismaz līdz trijiem. Francija, Itālija, Brazīlija. Kur vēl tālāk? Izplatījums mani gaida. Varbūt tomēr būs jāsāk ticēt stulbajai IMG teorijai: "Lai kur tu būtu, saulīt, zaķīt, kāpostiņ, lai kā tevi sauktu, trusīt, krevelīt manu, es tevi atradīšu." Babāc, bez komentāriem. Lai gan tiesa - man kā paranojas un kompleksu apsēstam eksemplāram izpaust savu jūsmu angliski vai da jebkādā citā mēlē ir psiholoģiski vieglāk.
Tiksimies nevis kaut kur pie piramīdām, bet brīdī, kad man būs ne tikai fluent french un italian, bet arī portuguese, hehe. Tas sanāk netīšām, es zvēru.

P.S. Iegāju BodyShopā un otro reizi mūžā sastapos ar vārdu Guarana. Tagad (kopš vakardienas) zinu ne tikai to, kas tas ir, bet arī - kā tas smaržo. Stāvēja pie mazajiem, smukajiem lūpu balzamiem un ņirdza - še tev Brazīlija. Njā, eksotiski. Pēc darba došos atpakaļ un kaut ko nopirkšu, tikai vēl nav skaidrs - made of mango, passion fruit vai cacao. Negribas jau citiem asociēties ar pārgatavojušos persiku, par kura tuvošanos visupirms liecina paradīzes dārza dvaka un tikai tad - viss pārējais.

UPD: Passion fruit. Kā to īsti sauc latviski - "marakuja'" kā uz limonādes pudelēm vai "pasiona auglis" kā uz mana jaunā krēma bundžas?
Powered by Sviesta Ciba