Nepiepildīto sapņu dienasgrāmata - Lucky me...

About Lucky me...

Previous Entry Lucky me...1. Apr 2005 @ 16:59 Next Entry
"You are a VERY lucky today!", jau tresho reizi man atkaarto paardeveejs kjiinietis, pakodams jauno klarneti, uz kuras veel karaajas price tags par 299$ bez nodoklja, peec tam, kad vinja boss vinjam atljaava vinju man paardot par 100$ (ieskaitot nodokli - tas ir mazaak, nekaa vinji pashi par vinju samaksaaja) :)

Es jau zinu, taapat ka esmu lucky :) Vinjsh gan nezina, ka tiko es samaksaaju dubultcenu tuvaakajaa veikalinjaa, lai nopirktu daavanu kaadam. Bet vismaz dabuuju tieshi taadu, kaadu veeleejos :) Un esmu lucky arii par to :) Jo labiem cilveekiem uz labaam daavanaam nav zheel, ja vien ir iespeeja to atljauties (un biezhi vien arii ja nav).

Gandriiz katru dienu naakas dzirdeet, ka esmu lucky. Taa jau tas ira :)I am lucky every day, not just today :) Tikai vai esmu veiksmiigs tajaas jomaas, kuraas veelos? Un vai kaads zina, cik daargi reizeem izmaksaa tas, par ko kaads pasaka - You are very lucky!
Garastāvoklis:: lucky?
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]f8
Date: 2. Aprīlis 2005 - 11:02
(Link)
buusi klarnetists ;) ?
ehh.. laimei maz vajag.. taa saka!
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 2. Aprīlis 2005 - 17:39
(Link)
Biju paaris gadus bik aizraavies - aiznjeemos klarneti un maaciijos. (vari iedomaaties, cik atviegloti jutaas mani maajinieki, kad man naacaas atdot to klarneti :D) Peec tam gan klarnetei naudas nebija, taapeec taa arii tas viss palika, bet leetu nekur nevareeju dabuut. Zin kaa - muuzikas instrumenti tomeer daargi, iipashi labi. Bet redz ka paveicaas - tajaa kraamu veiciitii taa klarnete bija vieniigaa jaunaa lieta un no muuzikas instrumentiem tur bija tikai sagrabeejusi gjitaara, veca kokle un saspiesta trompete. Un paardeveejs un veikala iipashnieks pat nezinaaja, kaa to shtrumentu iisti sauc, taapeec arii nokauleeju cenu zemaaku, nekaa vinji pashi par vinju samaksaaja :DDD Eh, prieks tomeer :) kaut arii sieva mani par to visu vakaru lamaaja, es vinjai arii paraadaa taga paliku :/ Nu gan jau buus labi, ceriiba mirst peedeejaa tomeer :)
From:[info]hive
Date: 3. Aprīlis 2005 - 18:14
(Link)
man tas liekas ļoti mīlīgi ka tu spēlēsi klarneti:)
[User Picture Icon]
From:[info]heilo
Date: 3. Aprīlis 2005 - 22:19
(Link)
you are a very good friend, and that counts thousand times more than anything or anyone else.. and by this time now, you should already know that you are very lucky, very gifted, very very very..

and all the areas you wish to be luckier in - that can always be achieved, sooner or later, my friend ;)
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 5. Aprīlis 2005 - 09:05
(Link)
later may be too late ;)
And my friendship is only a mirror of yours.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba