Nepiepildīto sapņu dienasgrāmata - Neziedosim shodienu II

About Neziedosim shodienu II

Previous Entry Neziedosim shodienu II5. Mar 2005 @ 08:11 Next Entry
Apvienojot ieprieksheejo tematu un "Neziedosim shodienu" aizdomaajos atkal.

Kristieshi (un ne tikai) - vinji tak visi ziedo shodienu un nevis riitdienas labaa, bet paradiizes labaa. Tas ir taa labaa, ko vinji ieguus peec dziives (vismaz taada ir paarlieciiba, jo no turienes liidz shim esot atgriezies tikai 1 cilveeks un tas notika apmeeram 2 gadu tuukstoshus atpakalj). Tiek ziedoti pasauliigie prieki. A kas zina, varbuut paradiize ir tepat uz zemes shiis dziives laikaa? Vismaz saliidzinot ar kristieshu elli pavisam noteikti. Un kristieshi to neizmanto. Pavada visu dienu, lai nopelniitu vietu paradiizee. (Nu protams rupji runaajot. Esmu dzirdeejis, ka vietu tur visiem kristieshiem jau Jeezus esot aiznjeemis, taapeec arii nebuutu par to daudz jaauztraucas.)
Gandriiz sanaak kaa kristieshu anekdotee, kur kristietis visu muuzhu luudzas, lai vinnetu loterijaa un nekaa. A kad nomirst, tad Dievs pasaka - nu baac, buutu vismaz vienreiz biljeti nopircis!
Cerams, ka kad nomirsim, ja Dievs eksistee, mums nenaaksies no vinja dzirdeet paarmetumus par to, ka pashi vainiigi, ka neizmantojaam shiis pasaules priekus un laiku.
Garastāvoklis:: Izguleejies un omuliigs :)
Mūzika: klusums
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]f8
Date: 5. Marts 2005 - 15:51
(Link)
nja un ja tur nekaa nav - visu muuzhu esi izskjiedis..
bet tapeec jau daudzi no vinjiem greeko, ka daljeeji pashi netic savai kristiigajai vallahallai.. un tad dodas uz greeksuudzi/luudzas, lai izpirktu greekus, jo nu - ja nu taada tomeer pastaav un ja nu vinjsh mani pamana..
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 6. Marts 2005 - 05:27
(Link)
A zini kaa kristieshi saka? Ja tu tici un taa nav patiesiiba, tad tu neko daudz nezaudee, ja netici un ir patiesiiba, tad zaudee visu ;)
From:[info]birthmark
Date: 5. Marts 2005 - 16:27
(Link)
Mjā, kristietis tu pavisam noteikti neesi. :) Ja arī esi, tad skaities kā kkāda-tur 'noklīdusī avs'.

Padomāsim par kristietības vēsturi - tā tika izplatīta tādēļ, lai valsts spētu savaldīt un kontrolēt tās iedzīvotājus, kuri bija etniski atšķirīgi, ar dažādām kultūrām, tradīcijām. No tā mēs varam secināt..
[User Picture Icon]
From:[info]f8
Date: 5. Marts 2005 - 16:50
(Link)
interesanti kaadeelj pirmos kristieshus vajaaja Romas represijas? pirmsaakumos jau nu ideja galiigi taada nebija.. tu droshvien par viduslaikiem runaa?
From:[info]birthmark
Date: 5. Marts 2005 - 18:06
(Link)
Jā, runāju tieši par viduslaiku Eiropu, jo, manuprāt, tas bija laiks, kas kristīgā ticība zaudēja tās sākotnējās idejas un ideālus (daļu).
From:[info]hive
Date: 20. Marts 2005 - 17:49
(Link)
gandriz 80% man apkart esosho cilveku un draugu ir kristieshi un nav nemaz tik traki kaa tu esi aprakstijis.nezinu nevienu pashu, kursh katru dienu nepartraukti piedomatu pie savas ricibas un apzinati rikotos pareizi un daritu labu citiem, lai vaaktu punktus savaa kontaa.
un vienigais kapec manuprat nekristieshi un pareizie "dzives bauditaji" doma, ka kristieshi neizbvauda dzivi shobrid ir tas ka vinji nenodarbojas ar seksu un nelieto apreibinoshas vielas.nu tas ka kuram.dazham tas ir elles mokas ja to nedara bet dazam tas pie vienas lietas.Cilvekiem ir tendence pielidzinat sev tuvas lietas citiem.tev varbut tas ir svarigi tadelj tev liekas ka citiem kuri to nedara ir briesmigas mokas un vinji neizbauda delj taa savas dzives un otradak-tas kas sagada baudu kristieshiem tas liekas smiekligi un absurdi nekristieshiem..
From:[info]hive
Date: 20. Marts 2005 - 17:50
(Link)
nevis pie vienas lietas bet vietas:D
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 22. Marts 2005 - 20:35
(Link)
Var jau buut, ka tev ir taisniiba par to kaapeec man tas liekas svariigi ;) Bet varbuut arii nee :D
[User Picture Icon]
From:[info]heilo
Date: 22. Marts 2005 - 23:30
(Link)
vislabāk katram dzīvot pēc savas sirdsapziņas un patikšanas, netiesājot citus ( nu mēģināt jau vismaz var;)..
Viss kas pārspīlēts, tas par sliktu

Debesis ir šeit, bet līdz šim es gāju tām garām
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 23. Marts 2005 - 20:06
(Link)
Tas ko tu ierakstiiji par debesiim ir tieshi tas, ko es biju domaajis ;)
[User Picture Icon]
From:[info]heilo
Date: 24. Marts 2005 - 20:20
(Link)
heh.. bet zin kā - varbūt kādam no malas liekas, ka otrs dzīvo nepareizi, neizbauda visu, utt.. bet varbūt vienkārši tam otram, lai varētu justies laimīgs, vajag kko citu, un tas nesakrīt ar citu uzskatiem un vērtībām,kas nosaka laimi.

Galvenais lai pats cilvēks jūtas labi, un ir taču vienalga, kā tas izskatās no malas
[User Picture Icon]
From:[info]deni2s
Date: 26. Marts 2005 - 15:42
(Link)
Varbuut, bet kameer tas otrs cilveeks nebuus pameegjinaajis dziivot taa, kaa es uzskatu par pareizi, es laikam nespeetu sampierinaaties ar to, ka vinjsh "iznieko" savu laiku dziivojot pa savam :D

Meegjinaats tak nav zaudeets vai ne? Un mees katrs vienmeer iedomaajamies, ka muusu uzskati ir vispareizaakie :D

Mana atruna, kad mana mamma kko saak mani maaciit, piemeeram, ka vajag lociit dreebes skapii parasti ir "nemaaci mani dziivot!" :DDD
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba