Karīnas stūrītis
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 21st, 2004

    Time Event
    12:08a
    Šodien biju Rīgā...

    Šodien visu dienu tusēju pa Rīgu. Iepirkos gaidāmajam braucienam uz Angliju - jau nākamsvētdien es laižos prom uz veselām trim nedēļām! Padomā, beidzot prom no šīs tik ļoti pazīstamās un reizēm apnicīgās Latvijas! Adventures are waiting - I'm coming!!!

    Liels lūgums atsaucīgiem cilvēciņiem!! Varbūt kāds zina, kur internetā bez maksas var nokačāt banneru taisīšanas programmu? Zinu jau zinu, ka dzīvē par visu ir jāmaksā ;), bet varbūt tomēr?



    Current Mood: pleased
    Current Music: Frankee "F.U. Right Back"
    11:30a
    Pirmdiena

    Kāpēc vienmēr ir tā, ka kādam obligāti tevi jāpamodina tieši tad, kad visvairāk nāk miegs? Saldi gulēju un droši vien sapņoju kaut ko ļoti patīkamu, kad četros naktī iezvanījais mans stulbais telefons, kas dīvainā kārtā joprojām ir dzīvs un nav izmests pa logu ;) Nu bāc! :( Skaists sākums pirmdienai!

    Šodien atkal jāstrādā par auklīti...

    6:13p
    Besis...

    Fuck... No rīta bija tīri normāls garīgais, bet nu ienīstu visus un visu pasauli... Kaut kā stulbi, viens cilvēks pasaka tikai dažus vārdus, un uzreiz rodas tiiiik nepatīkama sajūta... Naivi, bet man tomēr gribētos, lai pasaulē naida nebūtu vispār...

    Un kārtējo reizi secināju, ka Emersona teiktajam atkal ir pilnīga taisnība: What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

    Ko iesākt ar draudzeni - nodevēju? Fuck...



    Current Mood: disappointed
    Current Music: Pink Floyd (galīgi nezinu, kāpēc)

    << Previous Day 2004/06/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba