Dementia's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Friday, June 25th, 2004
10:01p
shis tas jau laikam ir noticis pa shiim dienaam.
21ajaa iegriezos darbelii un uzzinaaju, ka naakamajaa dienaa priekshnieks dziedaas zaalju tirguu ar savu grupu "vilki". un veel uzzinaaju, ka veelaak muzejam blakus esoshais alus daarzs visiem muzeja darbiniekiem uzsauc alu un eedamo (daudz eedamaa un daudz, daudz alus)
22ajaa priekshnieks tika ieveerteets un tika atziits par labu esam, kaut arii bija visai diivaini skatiites uz vinju senlatvieshu teerpaa, dziedam ar ragu rokaas. shajaa dienaa arii atklaaju to, ka maaku atrast celju no vienas kapa vietas uz citu otraa kapu galaa (nav jau taa, ka es buutu shaubiijusies :)).
jaanji jaanji ar baigo lietu nakts viduu un nepaartrauktu eeshanu un pirmo peldeeshanos juuraa shogad.

shodien paspeeju aizbraukt uz lidostu pakalj manas daargaas maasinjas milziigajam 46kg koferim, kuru vinja, praktiska meitene buudama, atsuutiija uz mana vaarda nedeelju ieprieksh, lai tas netraucee vinjai garajaa atpakaljceljaa no maltas. tikai izraadiijaas, ka mana maasinja nebija bijusi pietiekami praktiska, lai noraadiitu, caur kurieni koferiitis ielidos un ar kaadu kompaaniju (taadas ir 13!). taa kaa pavadiiju vienu krustmaati (taa es vinjas saucu, kaut arii patiesiibaa taadas maatesmaasas vien ir) uz lidojumu un ar otru atgriezos maajaas, lai uzreiz peec tam dotos uz juurmalu. koferiitim pakalj brauksim citreiz.
rezultaats: kopaa ar maasiicu latvju sliktaako dziesmu apkoposhana ("es meitene man blondi mati" utt :D), apdegusi mugura un kaaju aizmugure
diivaini, man likaas, ka es vairaak guleeju uz muguras.


current mood: apdedzis dibens! miniet
current music: Dredg - Traversing Through The Artic Cold, We Search...

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba