Dementia's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, June 10th, 2004
3:19p - 4 dienas pie nervozaas tantes laukos.
pirmajaa dienaa tu centies vinjas noraadiijumos klausiities, otrajaa tev tie izbesii, treshajaa un ceturtajaa tu vnk laid tos gar ausiim. un izraadaas, ka taa arii ir vislabaak.
shajaas paaris dienaas es esmu satikusi taadus radus, kurus savu muuzhu nebiju redzeejusi un par kuriem pat nebiju dzirdeejusi. bet tas ljoti, ljoti priecee- mans klans ir liels! :D
taas maajas es neuzskatu par saviem iistajiem laukiem, tur uz paaris dienaam es aizbraucu tikai peedeejos gadus, parasti jaanjos. tachu tur vai katrs lielais ozols, katrs laukakmens liekas saistiits ar maniem senchiem. un kad es uzkaapju piemaajas kalnaa un apseezhos uz milziigajaam, paceltajaam liepas sakneem, caur kuraam izlienot pusnaktii, kaa veesta vieteejaa "legjenda", cilveeks paarveershas par vilkaci, paarskrien taadas iipatneejas tirpas. un ne jau no veesaa vidzemes augstienes veejinja.
pamostas taada kaa bijiiba pret pagaatni. juuties kaa maza, nieciiga daljinja no kaut kaa liela, tachu tajaa pashaa laikaa arii kaa visuvarena buutne ar Pagaatni. ar dzimtas tragjeedijaam un tradiicijaam, ar raksturiigaam iipashiibaam utt..

meitene, kas "prot aiztaisiit ledusskapi" tiek laipni gaidiita ciemos. :)


current mood: nu jaa...
current music: myslovitz- the length of the solitude sound

(12 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba