Dementia's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Wednesday, June 2nd, 2004
7:03p - pirmaa "iistaa" darbadiena
atnaaku no riita ar domu,ka pavadiishu dienu, sekojot un maacoties no citiem gidiem. she tev nu bija! peec pusstundas jau 2 krievu puishi klaat, prasa, lai shos vadaaju. es saku, ka man vispaar pirmaa darbadiena un ka krieviski ne paaraak... shie- nu njchevo, paprobuij. bet tad, kur gadiijusies, kur ne, paraadaas grupa ar skolniekiem, kas jaavadaa. vareetu buut kaada 4. klase. pirmais, ko es ieraugu ir mazs puisiitis, kas pazinjo, ka vinjam patiik "raadiit shitaa" (paraada faku). visa mana duusha peekshnji veel vairaak papeezhos.
bet kad saaku staastiit par visaadaam baraku dziives detaljaam, mazais "fakuciitis" norimaas un ieklausiijaas. beigaas, par spiiti visam, apmierinaata bija gan skolotaaja, gan beerni ( jaanotraush asara par patieso aizkustinaajumu, kad beerns tev aciis pasaka- "paldies, man patika." gaviles!) skolotaaja pat beigaas ierakstam krievu valodaa, kura iiss saturs bija " blaa blaa blaa, ekspoziicija bija vienveidiiga. kaapeec neljaavaat iepaziities ar simpaatisko gidu meiteni?" irakstiija man milziigu pateiciibu un noveeleeja daudz veiksmes un sekmju.

ugunskristiibas!

vienaa dienaa satikti gan austraalju viina razhotaaji, gan shveices banjkjieri, gan daanju inzhenieri, gan luksemburdzieshu pamatskolas skolotaaja u.d.c. ;)
gan vecs klasesbiedrs, kuram shie paaris gadi naakushi tikai par labu.


current mood: still excited

(8 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba