Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

Jaunpurpelis.

21st April, 2004. 12:28 am.

jaa!! shodiena bija interesanta!!lielaa meeraaa protams taapeec ka bija jautra un paldies zanitttei!!;]es iet chucheet jo riit arii no riita jaaceljaas un jaaiet uz skolu kuraa atkal buus jaaseezh dazhas nogurdinosas stundas un jaaraksta kd!arlabunakti!

Read 6 Notes -Make Notes

21st April, 2004. 5:36 pm.

sveiki!!atkal es te jaucos un domaaju!!nevaru saprast kas iisti notiek!!gribeetos iet aaraaa bet negribaas nekur iet!!aaaaars mani velk aaraa!!!

Current mood: so so.
Current music: The Streets - Let`s Push Things Forward.

Read 4 Notes -Make Notes

21st April, 2004. 9:10 pm. biete vakara tumsaa (valriextu torte manaa punciitii)

kas notiekaas!!!viss iet kaa pa riivi!!aars jau ir tik dikti tumsh un man sejaa sametaas pa vienu krunku vairaak nekaa tas ir katru vakaru skatoties pa logu ruuti un zzaru!!jaaa jaaa tieshi taa uz aaru! un to ko tagad saku es runaaju no pashas galvas kuraa man ieduura auskaru!!!to man izdariija neteikshu kas bet taaa bija viena  persona ko es nepaziistu bet to ariii neviens nepaziist!



Current mood: crazy.

Read 4 Notes -Make Notes

21st April, 2004. 9:30 pm. zanittte

ES NEKO NEZINU!!tas ir taa pa iistam!!! es neko nekad un nekur nezinu un cikos ar nee taapeec ka es nezinu nu ai!!!!labi es vairs neko nerakstiishu jo man tagad iisti negribaas neko rakstiit un tikai skatiishos un runaashu jo taa nav labi ko es tagad te muldos un taapeeec luudzu nerakstiet ka es nemaaku iisti lai salikt teikumus un nemaaku vaardus rakstiit jaa tieshi taa!!!!!juus zinat ko vajag jums lasiit? nekaa nebija! juss nezinat tas taapeec ka estagad skatos zhurnaalu gjimenes veseliiba un domaaju jums ierakstiit kko jaunu un veseliigu tieshi jums kas sho murgaino rakstu lasiis!!jaajaaa!!un pirmais!!! un veel viena lieta!!! vai kaac negrib iet uz t marketu!!! tur tagad es taa izlasiiju ir pelnu traux kursh ir ljoti liels jaunums tas ir zem numura 16 kas to iisti stipri nospiezh uz zemes un iegrmdee to dzilji zem zemes! iepakojumaa tie ir divi gabali un diamettrs ir 11,8 cm un maksaa 17 sant!!! otraa muusu izvirziitaa prece bija arii jaunums!! un taas ir prusaku maajinjas "Mortein nest kill" un cenaa iekljautas 6 maajinjas un maskaa tas viss kopaa 99 sant!!iedomaajatuies tik veselas maajinjas un veel par 99 sant?? to nevar palaist garaam!! un treshaa prece un taa buus pedeejaa!!kura nav nekaac vacums bet jaunums ir galjas aamurinjsh pa 1,89!! no coments!! reklaamu piemekleeja un nodikteeja priekshaa zanittte!! protams es neklausiiju vinju jop man likaas ka vinja paaraak murgaini runaa un .........!!

Read 34 Notes -Make Notes

21st April, 2004. 10:27 pm.

njaa!! tagad jaabuut nopietnam jo daudz kas uz riitdienu jaaizmaacaaas bet baigi negribaas jo vakars bija jautrs un gribaas taalaak jautroties veel kaadas dazhas stundinjas!!

Read 2 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day