- 8/13/11 03:24 pm
-
Mums to procesu paildzināja rūpīgā mazgāšana (kas tik rūpīga nemaz nebija vajadzīga), nelielais cepamtrauku tilpums, kurā nevarēja visas mīdijas uzreiz salikt, līdz ar to nācās pa 4-5 porcijām gatavot, visu pārējo ēdiena sastāvdaļu gatavošana un beigu beigās vēl tā lobīšana :)
Mums ieteiktās receptes bija divas: Franču zvejnieksieva ieteica uz karstas liesmas ātri novārīt glāzē baltvīna ar ķiplokiem. Itāļu tūrists ieteica uz mazas liesmas karsēt olīveļļā, ko mēs arī izveicām (jo vienīgais vīns mūsu busiņmājās ir sarkanvīns no Abhāzijas, kuru Potsdamā man iedāvināja ciemiņi no Sanktpēterburgas).
Ar selerijām varētu nākošo porciju novārīt - to, ko ar savām rokām no jūras akmeņiem ievāksim.