04 Maijs 2008 @ 01:09
Apritējis gads.  
O, jā. Šķiet, ka šo vietu jau biju pametusi ar galiem. Bet nē, redz uzraku. Pilnīgi nejauši, nu jau pat vairs neatceros kā. Nav jau arī būtiski. Tad nu mazliet veicu editus lapelei un nolēmu, ka varētu mēģināt sākt vēlreiz. Tātad vesels gads. Kas noticis pa šo gadu? Eh, tas aizņemtu man pāris metrus garu ierakstu, tāpēc nav nemaz vērts stāstīt. Man drīzāk rokas nodiltu. Tā lai paliek mīkla, tāds kā melnais caurums.

Šodiena pagāja pilnīgā garlaicībā. Cilvēki ir čakarētāji kā jau vienmēr. Taču zemē dienu galīgi nenometu. Sanāca veikt dažus sen nepieciešamus uzkopes darbus. Kad esi viens pats mājās, izdarīt vari daudz vairāk.

Izlasīju savu ikdienas horoskopu, un sāku pārdomāt, vai tiešām tajos varētu būt kāda daļa patiesības. Man palīgā nāca apollo, kur savai horoskopa izlasīju visu, sākot no auto izvēli līdz pat ēdienam, ko man vajadzētu ēst, un kā man jāģērbjas. Varu teikt, ka tur bija daudz muļķības, bet patiesības tur bija vēl vairāk. Par ko mazliet nobrīnījos. Veicu analīzi arī pāris paziņu horoskopiem. Ziniet, kaut kas jau tur ir. Bet galu galā mans secinājums ir tāds, ka savu dzīvi katrs tomēr veido pats.

Mazliet nācās pārbaudīt savas pavārdotības. Nu nav jau ar mani tik traki. Lai gan horoskops saka, ka man nepatīk gatavot, kas arī nav tālu no patiesības. Taču saldējums saldajā uzlaboja manu omu. Ātri un ērti.

Par vakardienas, fuj, nē, tā bija šodiena, hokeja spēli, es nemaz negribu daudz runāt. Nu ņemas mūsējie uz tā laukuma kā īsti letiņu āksti. Uzjautrināt fanus arī vajag, bet kur rezultāti, mīlīši? Nekādu jautrību rezultāts neieviesa. Jāspēlē ar ir, ne tikai jāatpūšas uz noraidīto soliņa.

Vakar pēc idejas smelšanās no viena saitiņa, kurā tiek pierādīts, ka meitenes ir ļaunas, nolēmu matemātiski pierādīt, ka arī džeki ir ļauni. :D Ja grib, var pierādīt visu. Un manās teorijās džeki ir krietni ļaunāki. :D Varbūt, ja man nebūs slinkums, iestumšu viņas arī šiten. Jāsāk arī man gatavot portrets RVT kabineta sienām? (whatēver)

Tas nu laikam šodienai arī viss. Uj, pareizi, tas par vakardienu, jo ir jau jauna diena.
Good night, folks. :*
 
 
Šizo līmenis: dīvains, as allways.
Dziedu līdzi: šis tas no Tommy Lee izlases