19 Aprīlis 2007 @ 17:22
Gāāāārlaicība  
Njā, tagad es saprotu cik tas ir drausmīgi sēdēt mājās. Nebūtu jau slikti tas, ka nav jāāiet uz skolu, bet tas, ka nevari iet NEKUR gan pamatīgi kretinē. Lai gan kurš teicis ka nevar iet? DOH. Nav jau ar ko. Visi aizņemti. Vikai tagad jauns draugu bars uzradies. Bet es jau neko nesaku. Lai jau viņai tiek. Tāpat viņa no manis vaļā netiks. :P Njā, jūtos ļauna.
Aiz garlaicības pat uzmeistaroju vienu bildi. Nekas dižs. Pašai patīk lielais šarpen daudzums. Tajā mazajā bildītē, kas jums priekšā gan neko daudz saprast ņēvar.
Ūn mans mīļais Arviliņš pazudis. Laikam vēl cītīgi kārto istabu. Bet jūs tikai nepārprotat. Nekas man viņš nav. Nu labi, patiktos jau viņu saukt par vienkārši draugu, bēt nēz. Skatoties kāda izvērtīsies svētdiena.
Šobrīd gan vairāk no viņa gaidu Metjū atbildi. Mmm. Kristāla un Metjū. Jā, pilnīgs ideāls. Ja vien tāda būtu arī dzīve. Bet nav. Diemžēl. Vai nu mans laiks vēl nav klāt, vai arī man vienkārši nav lemts. Es gan sliecos uz pirmo. Ko es savos 14 varu gribēt. Nu labi, ko gribēja visas tās, kam jau 12 ir n-tie draudziņi bijuši. Kāpēc viņām bija jau tad, bet man vēl ne tagad? tiešām jāsāk jau uztraukties. Vai tiešām man viss ir pareizajās vietās? :^)

Labi, man nu apnikās. ^^
Danse Macabre. ^^