davis8 - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
davis8

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Iz dzīves Feb. 9th, 2013|08:35 pm
davis8
Šodien iepazīšanās portālā uzsāku saraksti ar vienu meiteni. Sarakste gāja raiti un principā visu dienu apmainījāmies ar vēstulēm. Beigu beigās es viņai prasu vai viņa negrib tikties. Izrādās ka viņa arī nepatīk ilgstoša sarakste un viņa arī labprāt varētu tikties. Viņa atraksta ka var vai nu šodien vai tad uz mēneša beigām, jo brauc atpūsties uz ārzemēm. Ok, es rakstu, ka labi tiekamies šodien vecrīgā. Viņa atbild ka atpakaļ uz Rīgu negrib braukt un ka varam tikties un iedzert tēju pie viņas dzīvoklī. Es it kā šaubīgs par to braukšanu ciemos un piezvanu viņai, lai dzirdētu balsi un vairāk saprastu viņu kā cilvēku - viss liekas baigi labi. Prasu ka varbūt mēs vnk viņas pilsētās varam šovakar iziet pastaigā. Viņa saka ka nē, ka labāk tad iedzeram tēju mājās. Labi, es saku būšu pilsētā tikos un tikkos, bet tad viņa atbild ka viņai jau kādu laiku sāp galva un cerams, ka viņai pāries galvassāpes tuvākās pusstundas laikā, tad arī man dos ziņu. Paiet pusstunda es jau eju ārā no mājas, jo man jābrauc kādas 45 min līdz turienei, un saņemu sms ar tekstu - "atceļam". Ok, es zvanu viņai, lai vnk parunātos ar viņu un tad sarunātu ka tiekamies pēc mēneša, viņa neceļ. Atzvanīt arī neatzvana, aizsūtu sms par to ka žēl ka viņa atcēla, bet nu nekas, ceru ka viņai galvassāpes pārries un uzdodu jautājumu lai turpinātu saraksti. Bet protams ka viņa neatbild, jo acīmredzot pati saprot ka ir normāli mani izčakarējusi, no sākuma sakot ka tiksimies pie viņas mājās, bet galu galā visu atceļot. Un tagad vēl neturpinot saraksti. Ja pirms tam bija iespēja ka mēs varētu tikties pēc mēneša, tad šī vakara viņas domu maiņa un pašas sapīšanās tajā ko viņa vēlas rezumējās ar pilnīgi neko. Acīmredzot tagad pat komunikācijas vairs nebūs.
Rezumē - ir daži eksemplāri ar kuriem ir jārīkojas kā ar jēlām olām ir jāspēj ievirzīt saruna tādā līmenī jāzina ko viņa teiks un tad jākontrolē ko es teikšu, lai galu galā nonāktu līdz reālai satikšanās iespējai. Un kā jums liekas vai man tiešām viss šitas pasākums bija vajadzīgs??? Tas ir vnk psc.

Ar šo gadījumu, un vēl pāris pirms tam - man prātā sāk raisīties pārdomas par attiecībām. Ja līdz 2013. gadam es iestājos par to, ka attiecībās abas puses ir vienlīdzīgas un lēmumi ir jālemj kopā utt., tad tagad es arvien vairāk sāku domāt, ka attiecībās kontrole ir jāuzņemās vienam - vīrietim. OK, iespējams, es palieku raksturā pretīgs cilvēks, bet tas viss tikai tāpēc, ka apkārtesošie cilvēki, man būdamam laipnam un elastīgam, mani ir sākuši čakarēt. Paldies ļaudīm, ko sēsiet to pļausiet.

Es
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.